Vesti
Žuta štampa
Skandal na televiziji! Pevačice se pobile u šminkernici, voditeljka ih razdvajala: "Godinama me prozivaš, nećeš više, nakazo"
05.12.2022. 20:00
Izvor: Blic
Skandal na televiziji! Pevačice se pobile u šminkernici, voditeljka ih razdvajala: "Godinama me prozivaš, nećeš više, nakazo"
Pevačice Saška Karan i Vesna Vukelić Vendi navodno su se potukle u šminkernici jedne televizije.
- Saška nije znala da je Vendi gošća, a kada ju je videla u šminkernici, s vrata je prevrnula očima, što se Vesni nikako nije dopalo. Vendi je počela da se smeje i gleda Sašku ispod oka. Pevačica je to videla i znala je da je bilo njoj upućeno, pa je odmah reagovala. "Kome se smeje ova prljavuša? Šta treba ovoj ofucanoj metli", rekla je Karanova misleći na Vendi - priča izvor koji je bio na licu mesta i otkriva kako je došlo do koškanja.
- Vesna je nastavila da se smeje, međutim, kada je ustala da uzme nešto iz tašne, Saška se zaletela ka njoj i unela joj se u lice. Počela je da je psuje i govori joj da je ništavna i prljava. Vendi je počela da je gura od sebe, a Saška se branila. Zaposleni na televiziji stajali su sve vreme između dve pevačice, ali one nisu prestajale s gurkanjem. Saška se bukvalno tresla, bila je spremna da počupa Vendi. "Vašarka će mene da vređa! Nemoj da te sad polomim ko zvečku! Godinama me prozivaš, nećeš više, nakazo raspala", pričala je Saška. Vendi je vikala da izbace šizofrenu Sašku: "Izbacite ovu ludaču šizofrenu odavde, ne znam šta hoće ova budala! Ona je zrela za debelo lečenje."
Voditeljka je jedva uspela da smiri strasti, tako što je Sašku odvela da snima svoju emisiju.
Karanova je posle haosa objasnila da je htela da vrati Vesni za to što je godinama blati.
- Nisam želela da ispadne da ja pravim skandale, ali neki ljudi vas prosto isprovociraju. Ja Vendi ne poznajem. Ne znam šta bih rekla o njoj. Ona me godinama vređa i komentariše. Jednom smo pevale zajedno u Vrbasu, ja sam bila u jeku popularnosti, a ona je bila pevačica u pokušaju. Ovim sam joj stavila do znanja da sa mnom nema šale - prokomentarisala je Saška, dok se Vendi nije oglašavala.