Vesti
Žuta štampa
Aleks prevarila Dejana, a sad zauvek završila sa Carem! Nikolićeva napravila haos na imanju zbog nje, pa se obratila Dragojeviću!
09.12.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Aleks prevarila Dejana, a sad zauvek završila sa Carem! Nikolićeva napravila haos na imanju zbog nje, pa se obratila Dragojeviću!
Aleksandra Nikolić slušala je pažljivo izlaganje Milice Veselinović o tome kako je Filip Car došao u njen krevet, te se odlučila da ode i upadne usred emisije i zauvek završi sa Cerem.
- Pre svega, želela bih da kažem da meni ovo ne treba. Ja sam imala nekoga kome sam bila jedina, ko me je poštovao i cenio i koji nije pogledao ni jednu devojku. Nije mi rekao da je legao kod nje u krevet, rekao mi je da mu je to poslednja komunikacija. Što se mene tiče, završila sam svaku komunikaciju sa njim - rekla je Aleks.- Samo da dodam nešto vrlo kratko. Ne smatram da sam prenaglila, da sam trebala da kalkulišem. Smatram da sam uradila pravu stvar, da sam ispala čista, rekla sam iskreno kako stoje stvari, iako je to možda meni na štetu - rekla je Aleks.
- Ti si priznala da nemaš emocije prema Dejanu, nevezano za Cara - rekao je Ivan.- Da...Filip je neko ko je imao uvek posebno mesto u mom srcu, on je to znao sve vreme. Nisam planirala da se mirim, ali desilo mi se, šta da radim. Nisam ubila čoveka, ali neću sada sedeti pokunjena u ćošku, niti smatram da sam sebe isponižavala. Slava mi je 19.decembra, nek se Irena čuje sa Dejanom, nadam se da nisi ljuta na mene - rekla je Aleks.