Vesti
Žuta štampa
Car zna Aleksandrinu tajnu koja može da je uništi: Šok detalji iz života zadrugarke: "Ona voli haos i probleme, ali sad može baš mnogo da izgubi"
10.12.2022. 20:00
Izvor: Blic
Car zna  Aleksandrinu tajnu koja može da je uništi: Šok detalji iz života zadrugarke: "Ona voli haos i probleme, ali sad može baš mnogo da izgubi"
Očigledno je da, kada je u pitanju Aleksandra Nikolić, stara ljubav zaborava nema, pa je zadrugarka i pre zvaničnog dokaza o raskidu sa Dejanom uplovila u romansu sa Filipom Carem odmah po njegovom ulasku u rijaliti.
Iako se trudi da to ne izgleda kao prevara, Aleks je ušla u emotivnu vezu sa bivšim rijaliti partnerom, ali kako mediji tvrde, Nikolićeva nije to uradila samo zbog emocija koje nije mogla da obuzda, već navodno i zbog straha da Car ne otkrije njenu tajnu koja bi je potpuno uništila.- Aleksandri je sada manje briga šta će o njoj da misliti jer je već izneverila Dejana, Car joj je sada centru pažnje iz više razloga. Njoj se emocije prema njemu nikada nisu uglasile iako je to bila burna veza - od ljubavi do mržnje. Ona je i bila ludo zaljubljena u njega, tu privlačnost oseća i sada, ali ga se i plaši u isto vreme. Još ranije, priznala mu je neke tajne iz svog privatnog života, nešto o svom odnosu sa ocem što nikom nije rekla, a ima tu mnogo teških i bizarnih momenata i to je sad izjeda. Plus, ona zna da je Car mnogo kopao oko afere "Bujanovac" u kojoj se i ona spominje, pričao je lično sa nekim ljudima i jednom prilikom stavio joj je do znanja da sve zna i da istina nije ono što je ona pričala - kaže izvor za "Svet".
- Aleks sad mora da balansira, ne želi odmah da pokaže koliko želi Filipa, a sa druge strane ni sa njim ne sme mnogo da se igra ili da ga, ne daj bože, ponizi jer bi je ovaj urnisao informacijama koje ima. Nije njoj lako. Uspela je da pređe put od splavaruše, starlete, radnice iz Bujanovca, kako su je sve nazivali do devojke Dejana Dragojevića i jedne od omiljenijih zadrugarki. Ne bi ona da izgubi taj novostečeni status, ali ne može da se skrasi pored jednog muškarca i uživa u toj vezi. To je jače od nje, ona voli haos, probleme, tenziju, ali sad može baš mnogo da izgubi i svesna je toga - kaže izvor.Ove turbulencije najteže podnosi Aleksandrina majka Slovenka.- Ja sam htela da se ubijem zbog njega u četvrtoj sezoni! Ne mrzim nikoga, pa ni njega. On jeste dobar drug, jeste harizmatičan, ali što se tiče ljubavnih veza, katastrofa. Moje dete je ostalo bez dinara zbog njega, završila u zatvoru zbog njega, kući se vratila živčana. Gledala sam ih u izolaciji, hvala Bogu da su im kreveti odvojeni, jer to bi me, verujte mi, dokrajčilo. Ja sam imala predinfarktno stanje - izjavila je ona za "Pink".
Jedina osoba koja se raduje što je Dejan ostavio Aleksandru je Huso Mujić, Dalilin otac koji se sad nada da će njih dvoje da se pomire iako je svestan da bi Bilja i David Dragojević svim silama Dejanu zabranili da mu to i padne na pamet.Podsetimo, Dejan Dragojević je Aleksandru Nikolić ostavio javno preko svog jutjub kanala. On je priznao da mu ne treba da se svaki dan stresira oko toga da li se ona muvala sa Zvezdanom Slavnićem, ali i da se Aleks nije držala njihovog dogovora u vezi sa Filipom Carem, tako da stavlja tačku na tu vezu.