Vesti
Žuta štampa
Maja ostavila Bilala, sledi pomirenje sa Carem - Otkrila detalje iz veze sa Brajlovićem, evo šta je radio kad je mislio da ih niko ne gleda
22.12.2022. 20:00
Izvor: Blic
Maja ostavila Bilala, sledi pomirenje sa Carem - Otkrila detalje iz veze sa Brajlovićem, evo šta je radio kad je mislio da ih niko ne gleda
Maja Marinković svojim ljubavnim životom ne prestaje da intrigira javnost, a sada odnosom sa Filipom Carom privlači veliku žanju u "Zadruzi".
Naime, Majin dečko Bilal Brajlović privremeno je napustio Belu kuću zbog povrede noge, a ona se čim pre zbližila sa bivšim dečkom Filipom Carem.Starleta je odgovara na pitanja gledalaca i tom prilikom progovorila o odnosu sa Carem, a ujedno i raskinula sa Bilalom.
- On je moj drug... Kakva veza? Samo hoću da kažem jednu stvar, nisam ljubomorna ovog puta. Znam odlično ono što mi pričamo. Hoću da se obratim i da kažem nešto za Bilala. Popričala sam malo sa Miljanom i kad vratim retrospektivu unazad, stvarno sam se zaljubila, ali sam ja trpela raznorazna poniženja, uvreda, prevare, ali hoću da kažem da se ne pronalazim više u tom odnosu - rekla je Maja.- Znači ti njega bukvalno sada ostavljaš? - pitao je Milan Milošević.- Pa da, mislim da je tako najbolje za oboje. Nevezano za Filipa. Hoću da budem srećna i da radim šta ja hoću. Želim ti brz oporavak i sve najbolje. Ja neću nikakvu vezu, nismo mi za to. Ja sam rekla: "Kako stoje stvari, ona bi da budemo drugari". Sa mnom se se*s neće dogoditi i do odnosa neće doći - rekla je Marinkovićeva.
Inače, nakon zbližavanja Maje i Cara, Bilal se oglasio na svom Instagramu.- Fajront. A do mog ponovnog ulaska ću ostati čistog obraza - napisao je kratko zadrugar.
Majin otac, Radomir Taki Marinković nikako ne podržava njeno trenutno ponašanje u rijalitiju, kao ni njenu vezu sa Carem. Takođe, on priznaje da strahuje da će Car ponovo diskvalifikovati njegovu ćerku kao što je to učinio prošle sezone.