Vesti
Žuta štampa
Nataši Bekvalac se smeši četvrti brak? Muškarac iz Njujorka zaprosio pevačicu na turneji, za verenički prsten iskeširao 15.000 €
24.12.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Nataši Bekvalac se smeši četvrti brak? Muškarac iz Njujorka zaprosio pevačicu na turneji, za verenički prsten iskeširao 15.000 €
Ljubavni život Nataše Bekvalac oduvek je privlačio veliku pažnju javnosti, a nisu izostale ni šale koje je i sama zbijala na račun tri propala braka koja ima iza sebe.
Kako prenose domaći mediji, Nataša Bekvalac je osim prelepih uspomena s američke turneje, sa drugog kontinenta ponela i udvarača koji ne odustaje od ideje da je osvoji.
- Natašina američka turneja oduševila je tamošnju publiku i pokazala se kao jedna od najuspešnijih poslednjih godina. Ljudi su poludeli za njom, njenom energijom i lepotom, a ona se trudila da izađe u susret svima koji su želeli da se upoznaju ili fotkaju s njom. Ipak, na njenom nastupu u Njujorku pojavio se muškarac koji je toliko odlepio za njom, da mu usputno upoznavanje nije bilo dovoljno, pa je već dva meseca rešen da je osvoji po svaku cenu - priča izvor blizak pevačici, i otkriva da je muškarac uspeo da dođe do Natašine kućne adrese, na koju je poslao skupoceni poklon kao dokaz da ima ozbiljne namere.
- Koliko je taj moćnik iz Njujorka poludeo za njom, postalo je jasno nakon što je uspeo da pronađe njenu adresu i poslao joj buket od tri stotine crvenih ruža u kom je bio dijamantski prsten. Sve dok nije ugledala prsten, verovala je da je cveće stiglo od fanova. Ostala je u šoku kada je pored poruke u kojoj je momak otkrio svoj identitet i ponudio joj brak ugledala prsten vredan više od 15.000 evra - navodi izvor, uz tvrdnju da pop zvezda danima razmišlja na koji način da vrati prsten.
- I dalje je šokirana time da je taj čovek pronašao adresu na kojoj živi i rešena je da vrati prsten i kulturno odbije njegovu ponudu. Iako joj je jednim delom i simpatično to što se toliko potrudio, ne želi da zadrži ništa tako skupo od čoveka s kojim ne planira čak ni da izađe na sastanak. S druge strane, ne želi da ima direktan kontakt s njim i da ulazi u dublju priču, pa će mu se najverovatnije uskoro javiti neko iz njenog tima i zahvaliti na iznenađenju, ali i vratiti skupoceni dijamant nazad - završava izvor.