Vesti
Žuta štampa
Ćerka me naterala da idem kod doktora: Goca Božinovska pred praznike završila u gipsu - Nisam mogla da spavam od bolova
26.12.2022. 20:00
Izvor: mondo.rs
Ćerka me naterala da idem kod doktora: Goca Božinovska pred praznike završila u gipsu - Nisam mogla da spavam od bolova
Goci Božinovskoj je ruka u gipsu, a pevačica se oglasila i otkrila kako je došlo do nezgode i koliki oporavak je čeka zbog povrede.
Pevačica Goca Božinovska, koja će početkom 2023. ponovo postati baka budući da njen sin Mirko Šijan i snaja Bojana čekaju drugog naslednika, doživela je nezgodu baš pred Novu godinu i završila s rukom u gipsu. To je objavila njena najstarija ćerka Jelena Vučković, a pevačica se sada oglasila i otkrila šta se dogodilo.
"Prošle godine sam se okliznula i pala ispred jednog kozmetičkog salona. Od tog trenutka počeo je da me boli prst, ali sam otišla na more. Međutim, tamo mi je verovatno prijala morska voda, pa nisam toliko osećala bol. Kad sam se vratila, bila sam u frci oko svadbe i nisam otišla kod lekara. Poslednjih dana, kako je zima, hladno je, ja nemam mnogo obaveza, uveče kad krenem na spavanje osećam ogromnu bol. Nisam mogla da zaspim od bolova. Uradila sam sve moguće analize, međutim, sve je bilo u redu, sve dok mi nisu pronašli da su se razmakle sitne koščice, koje, srećom, ne drže šaku", ispričala je Goca božinovska, koju je upravo ćerka Jelena terala da ode kod doktora. "Rekla mi je: 'Nećeš ići kući, ovog momenta te vodim kod lekara'. Kad ono, shvatimo da su te koščice problem", priznala je pevačica, koja nema zakazan nastup za doček Nove godine, pa će mirovati kod kuće.
"Moram da mirujem 15 dana, nisam svakako planirala da nastupam za Novu godinu. Ove godine sam rešila malo da odmaram", rekla je Goca Božinovska.