Vesti
Žuta štampa
Zvezdanova žena otvorila dušu! Ana progovorila bez zadrške: Bila sam mu najbolji prijatelj! Evo da li ulazi u Zadrugu
27.12.2022. 20:00
Izvor: Kurir
Zvezdanova žena otvorila dušu! Ana progovorila bez zadrške: Bila sam mu najbolji prijatelj! Evo da li ulazi u Zadrugu
Ana, supruga Zvezdana Slavnića, otvorila je dušu nakon što joj je njen “prijatelj, brat, drug” i suprug učesnik “Zadruge” otvoreno stavio do znanja pred milionskom publikom da ga napolju više ne čeka jer je sada sa Anđelom.
Ana je bez zadrške bila otvorena i iskrena, rekla je da je teško reagovala i da je mnogo propatila.
Ana je otkrila da ne da samo nije očekivala sve ovo što se dogodilo između njenog supruga Zvezdana Slavnića i Anđele Đuričić, već ga je u svemu oko “Zadruge” veoma podržavala, te da ju je izdao kao prijatelja.
- Bila sam mu vetar u leđa, kao što sam i u uvek bila, 30 godina. Pošto se mi družimo od prvog srednje. Bili smo drugari u školskoj klupi. Bila sam mu najbolji prijatelj. A 15 godina, sad već 16 smo u vezi - počela je Ana svoju potresnu ispovest.
Ana je rekla da je bezuslovno verovala Zvezdanu i da nije nikada mogla pomisliti da će je zameniti sa nekom drugom. S obzirom da se proteklih dana, povela priča da će se pridružiti svom suprugu u “Zadruzi” odgovorila je izričito:
Ja tamo ući neću!
Podsetimo, Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić u “Zadruzi” su po prvi put sinoć na “Rajskom ostrvu” pokazali emocije, grlili se i ljubili, razgovarali o škakljivim temama, a kasnije je pala i ozbiljna “akcija”.