Vesti
Žuta štampa
Sin Dragane Mirković zaveo ćerku Zdravka Čolića? Zajedno na ručku u Beogradu! Osvanula objava, sve im je potaman
05.01.2023. 20:00
Izvor: Blic
Sin Dragane Mirković zaveo ćerku Zdravka Čolića? Zajedno na ručku u Beogradu! Osvanula objava, sve im je potaman
Sin folk zvezde Dragane Mirković, Marko Bijelić, i ćerka čuvenog pop pevača Zdravka Čolića, Una Čolić, izašli su na ručak u jedan beogradski restoran, što je odmah pokrenulo lavinu komentara o prirodi njihovog odnosa.
Mnogima je bilo neobično kad su videli da zajedno provode vreme, jer se malo zna da su oni prijatelji već godinama, te da se poznaju još iz detinjstva. Dragana i Zdravko su dugogodišnji prijatelji, te se i njihovi naslednici druže od malih nogu.
Marko je svoje pratioce na Instagramu obavestio sa kim je izašao na ručak.
On je postavio fotografiju hrane i označio Čolinu stariju naslednicu, koju je ona takođe podelila na svom Instagram storiju.
Sin Dragane Mirković je, inače, pre par meseci otvorio profil na Instagramu za javnost, te ne prestaje da privlači pažnju. Pevačica se decenijama trudila da decu i privatan život drži daleko od očiju javnosti, a njen sin je nedavno otkrio nepoznate detalje iz perioda odrastanja.
Marko je odgovarao na pitanja koje njegove pratioce zanimaju, a tom prilikom otkrio je da, iako živi u inostranstvu, u Austriji, srpski jezik priča tečno.
- Da, srpski smo naučili pre nemačkog - napisao je on.
Dragana u braku sa biznismenom Tonijem Bijelićem ima i ćerku Manuelu.
- Oni uživaju, ponosni su na mamu, što je prirodno i normalno. Jako su pažljivi, šalju mi poruke, pitaju me da li sam se umorila. Ja im kažem: "Deco, šta vam je, pa znate svoju majku". Mama je stena. Nije sve uvek lagano, ali ja sam ponosna na sebe kako izdržavam - rekla je Dragana nedavno.
Čola, pored Une, ima i petnaestogodišnju ćerku Laru, a nedavno ih je spominjao dok je pričao o društvenim mrežama.
- Deca vole to, poznanstva se tu takođe stiču, a ja od toga bežim. Slabo i otvaram to, svakako je to pitanje generacije i tehnologije, mi smo pisali pisma. Malo pratim društvene mreže, ali postoje ljudi koji se time bave, pa imam informacije. Ćerke vole to, tako i imaju komunikaciju jedni sa drugima, što je u potpunosti okej - istakao je tad Čolić za emisiju "Kod nas doma" i dodao da Una i Lara slušaju njegovu muziku.