Vesti
Žuta štampa
"Zaljubljuje se u čoveka tatinih godina" Mensur opleo po Anđeli, a tek šta kaže o Zvezdanu: "Kakav je to mangup, prodaje svoje"
09.01.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Zaljubljuje se u čoveka tatinih godina" Mensur opleo po Anđeli, a tek šta kaže o Zvezdanu: "Kakav je to mangup, prodaje svoje"
Nekadašnji rijaliti učesnik Mensur Ajdarpašić progovorio je o odnosu sa Anđelom Đuričić, te prokomentarisao aktuelna dešavanja između nje i Zvezdana Slavnića.
Naime, Mensur Ajdarpašić nije krio razočaranje zbog njenih postupaka.
- Prvo, Anđela je neko sa kim sam bio dobar. Dobra, principijalna, vaspitana devojka nikad sebi neće dopustiti da joj se približi muškarac poput tog sa kim je u vezi! Ne znam koji su to ostali njeni postupci i "kvaliteti" koji pored ovoga dolaze do izražaja?! - zapitao se razočarani Mensur.
Mensur je potom dodao da nema više tako lepo mišljenje o Anđeli kao nekada.
- Kakvo mišljenje mogu imati o osobi koja se zaljubljuje u čoveka tatinih godina i nema osećaj da sramoti i uzima obraz roditeljima. To je jedna loša karakterna osobina, to je žensko, koliko moraš biti plitak, da dozvoliš oženjenom čoveku da te ljubi i javno da ti uopšte pristupi. A zamislite čoveka koji prokocka poverenje, izda ženu koja mu je decu rodila, odgajila i svoj život posvetila i čekala ga sve vreme. Kakav je to mangup, prodati svoje, izdati, povrediti... Pravi ljudi to nikad ne rade. Porodica kod kuće. Sramota i bruka - zaključio je Mensur.
Inače, po izlasku iz "Zadruge 5" spekulisalo se o odnosu Anđele i Mensura. Njih dvoje su često provodili vreme zajedno, a mnogi su posumnjali da tu ima nečeg višeg od prijateljstva.