Vesti
Žuta štampa
"Pala sam gde god sam mogla" Nataša Bekvalac iskreno o neuspesima, priznala kakvog muškarca želi, pa otkrila o kom novom biznisu razmišlja
13.01.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Pala sam gde god sam mogla" Nataša Bekvalac iskreno o neuspesima, priznala kakvog muškarca želi, pa otkrila o kom novom biznisu razmišlja
Pop diva Nataša Bekvalac važi za jednu od najlepših žena na našim prostorima. Udavala se tri puta, ali, kako kaže i dalje veruje u ljubav i ne odustaje od nje.
Iako je dugo bez emotivnog partnera, pevačica priželjkuje ljubav za ceo život, a za "Informer" je otkrila kako žamišlja svoju srodnu dušu.
- Ostvarenog i inteligentnog, oslobodenog sujete i svih loših stvari koje nas vuku na dno.
Novosanska barbika, kako je mnogi nazivaju, zimske dane provodi u Crnoj Gori, pa je otrila kako se tamo provodi.
- Kao svaka lutka! - odgovorila je kratko Nataša, a s obzirom da je nazivaju barbikom, priznala je zbog čega i dalje ne prodaje barbike sa svojim likom kao što je to radila pevačica Lepa Brena.
- Ne znam, ni meni to nije jasno - rekla je kroz šalu, a onda je, po uzoru na stariju koleginicu koja je pokrenula biznis sa čarapama, otkrila da bi i ona želela da se oproba u sličnom poslu.
Bekvalčeva prizaje da je u životu dosta puta donosila pogrešne odluke, te da iz tog razloga ne veruje astrolozima.
- Da su mi bilo šta pogodili, ne bih pravila greške. Znala bih gde ću pasti, pa bih sela. A ovako sam pala gde god sam mogla...
Nataša je jedna od retkih pevačica koja tvrdi da mediji nisu pisali laži o njoj i njenom životu.
- Kada su medijski natpisi u pitanju, sve je istina. Pored mojih istina, laži nisu potrebne - rekla je ona i dodala da će 2022. pamtiti po poslovnim uspesima, kao i da je privatno ipak bila malo drugačija.