Vesti
Žuta štampa
Gola leđa i strastveni poljubac s rijaliti zvezdom teškom 50.000 evra: Dejanova devojka je frizerka iz Gornjeg Milanovca
14.01.2023. 20:00
Izvor: mondo.rs
Gola leđa i strastveni poljubac s rijaliti zvezdom teškom 50.000 evra: Dejanova devojka je frizerka iz Gornjeg Milanovca
Dejan Dragojević mesec dana uživa u vezi sa atraktivnom crnkom, s kojom je proslavio Srpsku novu godinu.
Dejan je prvo krio devojku sa kojom je u vezi, zbog čega je voditeljka Red televizije davala izjave "da je ona u pitanju", nakon čega je Dragojević žestoko reagovao, a sada je rešio da objavi sliku "prave partnerke".
Iako Dejan nije želeo da na Instagramu otkrije njen identit, Blic navodi da je reč o dvadesetrogodišnjoj Jovani iz Gornjeg Milanovca. Inače, ona živi u Beogradu i radi kao frizerka u salonu Adama Adaktara. Jovana nema mnogo pratioca na Instagramu gde objavljuje aktraktivne fotografije.
Mnogi komentarišu da je Jovana sušta suprotnost u odnosu na Dejanovu bivšu ženu Dalilu Dragojević, kao i na Aleksandru Nikolić. Dragojević je sada otkrio nove detalje veze sa atraktivnom crnkom, koju je upoznao u izlasku.Naše upoznavanje je jako čudno i simpatično, pogotovo naš prvi susret... Nekako je sve kliknulo na prvu i odmah smo skontali da je to to... Mesec dana smo u vezi, a imamo osećaj kao da je 10 godina, toliko je opušteno, prelepo i totalno neverovatno da ovako nešto postoji... Pogotovo ona, stvarno je kao stvorena za mene", priznao je prošlogodišnji pobednik Zadruge.