Vesti
Politika
Vučić: Hvala prijateljima iz UAE što san Beograda na vodi dele sa nama
15.01.2023. 20:00
Izvor: Politika
Vučić: Hvala prijateljima iz UAE što san Beograda na vodi dele sa nama
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je ministru za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeiku Abdul bin Zajedu al Nahjanu, tokom sastanka u Predsedništvu Srbije pokazao Beograd na vodi.
„Sa ponosom sam pokazao našem prijatelju šeiku Abduli bin Zajedu al Nahjanu Beograd na vodi, projekat koji predstavlja ne samo realizaciju vizije Srbije kao moderne i razvijene zemlje, već i simbol našeg glavnog grada koji je danas putokaz za budućnost i podstrek za sve ono što još možemo da uradimo i dokle možemo da stignemo”, napisao je Vučić na Instagramu budućnostsrbijeav.
„Hvala našim prijateljima iz UAE što ovaj san iskreno dele sa nama i zbog toga što zajedno nastavljamo da radimo na novim projektima”, naveo je Vučić, prenosi Tanjug.
Ministar za spoljne poslove i međunarodnu saradnju Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeik Abdula bin Zajed al Nahjan preneo je Vučiću pozdrave predsednika UAE, njegovog visočanstva šeika Mohameda bin Zajeda al Nahjana.
Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, razgovarano je o širenju bilateralne saradnje i ekonomskih odnosa, kao i o konkretizaciji predloga i planova za realizaciju novih zajedničkih projekata od obostranog interesa.