Vesti
Sport
Obradović: Promena trenera uticala na MZT; Anđušić: Stalno napominjemo koliko nam je to bitno
15.01.2023. 20:00
Izvor: B92
Obradović: Promena trenera uticala na MZT; Anđušić: Stalno napominjemo koliko nam je to bitno
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da je promena trenera uticala na igru MZT-a i da skopski tim izgleda drugačije
"Stiže MZT sa Gagijem Nikolićem i drago mi je da ćemo ga videti ovde. Ekipa je promenjena i promena trenera je nešto što je važno jer je uticalo na igru. Izgledaju drugačije i imaju neke nove igrače tako da ćemo probati da se pripremimo i da odigramo još jednu dobru utakmicu", poručio je Obradović, prenosi klub.
Košarkaši Partizana sutra dočekuju skopski MZT, u utakmici 15. kola ABA lige.Crno-beli su prvi na tabeli regionalnog takmičenja sa 12 pobeda i dva poraza, dok je MZT poslednji sa skorom 2/12.
"Još jedna utakmica kod kuće, gde nam je naravno imperativ pobeda. Imamo današnji dan da tu utakmicu pripremimo najbolje što možemo. Cilj nam je da nastavimo niz pobeda koji imamo pogotovu u ABA ligi", rekao je košarkaš Partizana Danilo Anđušić.
"Stalno napominjemo koliko nam je to bitno za nastavak takmičenja tako da ove utakmice nikada nisu lake za igranje. Moramo svi dati svoj maksimum", dodao je on.
U prvom ovosezonskom duelu sutrašnjih rivala, crno-beli su u Skoplju trijumfovali sa 74:92.
Utakmica je na programu sutra od 18.00 u Beogradskoj areni.