Vesti
Žuta štampa
Sve se saznalo! Evo ko je kumovao vezi Kebinog sina i glumice i kad su se upoznali - doneli su dve velike odluke
16.01.2023. 20:00
Izvor: Blic
Sve se saznalo! Evo ko je kumovao vezi Kebinog sina i glumice i kad su se upoznali - doneli su dve velike odluke
Bivši golman Igor Kojić (35) uživa u vezi sa glumicom Teodorom Bjelicom (28), a sad su isplivali novi detalji njihove veze.
Teodora Bjelica i Igor Kojić upoznali su se u decembru.
- Njih dvoje se nisu poznavali odranije, vezi su kumovali zajednički prijatelji. Upoznali su se pred sam doček 2023. Varnice između njih su sevnule na prvu. Tu su razmenili kontakte, pa su nastavili da se dopisuju - započinje izvor blizak paru.
- Ubrzo su se opet videli i smuvali, a zajedno su dočekali i Novu godinu. Oni su rešili da neće da se kriju, ali ni da pričaju da su zajedno. Pre nekoliko dana su se dogovorili da zajedno negde otputuju i da se tako još bolje upoznaju i zbliže jedno s drugim - dodaje sagovornik.
- Ljubav cveta, imaju dosta zajedničkih interesovanja. Igorovi prijatelji kažu da mu se baš dopala i drago im je da ga vide toliko srećnog, zaljubljenog i zadovoljnog prvi put posle razvoda od Severine, koji je baš teško podneo - zaključuje izvor.
Teodora je, inače, sarađivala sa Sekom Sablić, Cecom Bojković i Markom Janketićem u seriji "Tri muškarca i tetka", a pojavila se i u filmu ''Južni vetar'' rame uz rame sa Milošem Bikovićem, te u popularnoj seriji ''Aviondžije''. Njena majka je glumica Gordana Bjelica, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji "Srećni ljudi".
Igor je omladinsku karijeru započeo u Crvenoj zvezdi. Pred 18. rođendan je prešao u Dinamo Pančevo, pa potom u Obilić, a onda u Rad. Sa Severinom je bio u braku od 2015. do 2021. godine, a otac mu je poznati folk pevač Dragan Kojić Keba.