Vesti
Žuta štampa
Đani prodao kuću koju hoće da ruše. Za luks nekretninu na obali Save dao 250.000 evra, pa je se rešio jer nije mogao da dobije dozvolu: "To više nije naše"
20.01.2023. 20:00
Izvor: Blic
Đani prodao kuću koju hoće da ruše. Za luks nekretninu na obali Save dao 250.000 evra, pa je se rešio jer nije mogao da dobije dozvolu: "To više nije naše"
Folk pevač Radiša Trajković Đani prodao je luksuznu kuću na obali Save, za koju navodno nije mogao da nabavi građevinsku dozvolu.
Folkerova supruga Slađana Trajković, otkrila je da pomenuta nekretnina više nije u njihovom vlasništvu, te da su je prodali pre godinu i po dana.
- Ko god da je pisao to naša kuća nije. Mi smo to prodali pre godinu i po dana, molim vas, nemojte više da me zovete i da me uznemiravate. Ne želim ništa da objašnjavam. Eto, mi smo prodali pre godinu dana kuću, oni peglaju sad tu nešto, doviđenja, prijatno - rekla je Đanijeva Slađa.
Podsetimo, mediji su preneli da je ceo kompleks, gde se nalazi i doskorašnja Đanijeva vila pored reke, predviđen za rušenje jer je izgrađen na divlje.
- Đani je baš u velikom problemu, jer nikako ne može da pribavi građevinsku dozvolu za kuću na Savi. Trajkovićeva kuća je, kao i mnoge druge u tom delu, nelegalno podignuta, a skoro je snimana i za video-prilog u "Dnevniku", gde je baš ona prikazana kao primer izgradnje divljih kuća u tom delu grada. Situacija uopšte nije naivna, jer ukoliko u što skorijem roku ne dobije dozvolu za uknjiženje, ovom objektu u njihovom vlasništvu preti rušenje. Dosad je odbijen više puta, a poslednji put se to desilo prošle nedelje. To znači da će izgubiti sav novac koji je u nju uložio, a to je oko 250.000 evra. Tako je on sam pričao po medijima, da ga je toliko koštalo - završava izvor.