Vesti
Žuta štampa
Rada i Haris definitivno ponovo zajedno! Oprostila mu vezu s 15 godina starijom ženom: Odala ih zajednička fotka, blistaju zajedno
21.01.2023. 20:00
Izvor: Kurir
Rada i Haris definitivno ponovo zajedno! Oprostila mu vezu s 15 godina starijom ženom: Odala ih zajednička fotka, blistaju zajedno
Odnos Rade Manojlović i Harisa Berkovića oduvek je intrigirala javnost, a par se trudio da svoju privatnost sačuva daleko od radoznalih pogleda.
Nedavno je kao bomba odjeknula vest da su muzičari stavili tačku na svoju romansu, a dosta se spekulisalo šta je pravi razlog njihovog raskida.
Haris je nakon Rade utehu našao u 15 godina starijoj ženi, što se nije svidelo njegovim roditeljima, ali je krajem prošle godine javnost ostala u šoku, nakon što se pojavila vest da su se oni pomiril i da su svojoj ljubavi pružili novu šansu.
Da gde ima dima ima i vatre, svedoči i fotografija starog-novog para koja se pojavila na društvenim mrežama.
Naime, jedna žena koja je njihov zajednički fan, objavila je fotografiju na kojoj nasmejana pozira sa Manojlovićevom i njenim nekadašnjim partnerom, a svemu sudeći je nastala na njihovom zajedničkom nastupu u Švedskoj.
Rada je istu fotografiju podelila i na svom Instagram profilu, zbog čega su svi ubeđeni da su ona i Haris svojoj ljubavi pružili još jednu šansu.