Vesti
Žuta štampa
"Četiri godine sam ga čekala iz zatvora, brinula o njegovoj majci": Ana Slavnić odbrusila Moki nakon tvrdnji da laže, jedno je boli više od Zvezdanove prevare
23.01.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Četiri godine sam ga čekala iz zatvora, brinula o njegovoj majci": Ana Slavnić odbrusila Moki nakon tvrdnji da laže, jedno je boli više od Zvezdanove prevare
Otac zadrugara Zvezdana Slavnića, bivši košarkaš Moka Slavnić izjavio je da da njegova bivša snajka Ana laže da je bila sa njegovim sinom 15 godina.
Ana se tim povodom oglasila i otkrila šta je istina, kao i da li bi Zvezdanu mogla da oprosti prevaru, prokomentarisala Mokine reči i izjavu da je ona sa Zvezdanom bila samo četiri godine koliko je on dugo bio u zatvoru u Švajcarskoj.- Moka kad sluša on ne čuje dobro. Istina je da smo Zvezdan i ja bili u vezi od 2011. godine u kontinuitetu. Od toga ja sam Zvezdana čekala četiri godine koliko je bio u zatvoru - izjavila je Ana.
Na pitanje zbog čega je onda Moka kazao da su njegov sin i ona bili u vezi četiri godine, na šta je ona odgovorila: "Moramo imati u vidu da Moka ima 74 godine. On od svega što govori ne govori istinu".Ana je izručita da Zvezdanu nikada neće oprostiti.- Nikada, nikada mu neću oprostiti. Preljuba me je pogodila 0,01 posto. Izdao me je kao prijatelja. Brinula sam o njegovoj majci, i dalje brinem, podržavala sam njega, ali ne želim više da govorim o tome. Ne želim da se provlačim po novinama, ne zanima ni Zvezdan, ni Moka, želim da se posvetim sebi - kazala je Ana.- To je sad prvi put rekla, a ja to nisam hteo da kažem. Četiri godine su zajedno. Ona je to rekla, živa istina, a što se ti vraćaš u osnovnu školu, pa niste se videli 20 godina. Četiri godine, poslednja je Švajcarska, Zvezdan je bio na skijanju. To je parcijalno bilo, sedam ipo, pa dve ipo, pa četiri godine. Ona je rekla, meni je drago da je ona rekla, danas posle mene, naravno bio sam izvređan da sam, strašan bio kao igrač, ali da sam nula od čoveka - govorio je Slavnić.