Vesti
Žuta štampa
Anin sam večni čuvar: Ćurčićkin bivši stiže u Zadrugu! Zvezdan ga ne podnosi samo iz jednog razloga
24.02.2023. 20:00
Izvor: Svet&Scandal
Anin sam večni čuvar: Ćurčićkin bivši stiže u Zadrugu! Zvezdan ga ne podnosi samo iz jednog razloga
Bivši dečko Ane Ćurčić ulazi u Zadrugu
Poznati beogradski biznismen Dragan Aca Bulić, bivši dečko Ane Ćurčić, uskoro bi mogao da postane jedan od učesnika rijlitija Zadruga, a sve kako bi pomogao svojoj prvoj ljubavi. On je u emisiji „Pitam za druga“ otkrio da može da se zamisli u Zadruzi, te bi se rado obreo tamo ako bi Ana izrazila želju.
-Ušao bih kao Supermen! Njen sam večni čuvar – rekao je Bulić.Aca je u ispovesti ispričao i kako je počela njegova ljubav sa Anom.
– Vraćamo se u Titovo vreme, davno je to bilo. Moja prva, dečija ljubav. Sve najboje mogu da kažem i njoj i o tom periodu. Ja ću uvek biti tu za nju. Upoznali smo se još u nekom periodu kad smo bili klinci. Imao sam 10. ili 11 godina. Igrali smo fudbal, ona je kao devojčica igrala lastiš. U to vreme nije bilo telefona. Družili smo se, sedeli na klupici… – rekao je bivši dečko Ane Ćurčić, pa otkrio zašto je baš on rak rana Zvezdanu Slavniću.– Koliko ja znam, mislim da se ona odmah posle mene spojila sa Zvezdanom i počela da se zabavlja s njim. Posle toga se udala za drugog čoveka sa kojim ima dvoje divne dece, pa se posle vratila opet Zvezdanu. Kada žena spomene muškarca, to automatski izaziva ljubomoru. Zvezdana znam od pre njihove veze preko nekih prijatelja s Dorćola koji su bili bliski mom ocu. Zvezdana znam kao Dorćolca, kao mangupčića, lepog dečka… Nema ništa negativno o njemu da kažem iz tog perioda. Nismo imali nekih dodirnih tačaka nikad da bismo se družili – rekao je Bulić.
Bivši dečko Ane Ćurčić je otkrio da nije znao kroz kakve probleme prolazi sa Zvezdanom.