Vesti
Žuta štampa
"Severina je najznačajnija osoba u regionu" Oglasio se arhitekta koji je uhvaćen u provodu sa pevačicom, otkrio da li su u vezi
09.03.2023. 20:00
Izvor: Kurir
"Severina je najznačajnija osoba u regionu" Oglasio se arhitekta koji je uhvaćen u provodu sa pevačicom, otkrio da li su u vezi
Miro Mesihović našao se u društvu pevačice Severine Vučković u jednom klubu, kako je Kurir prvi preneo. U medijima se spekulisalo da li su on i Severina u emotivnom odnosu a sada je Miro odlučio da javno progovori na tu temu.
- Severina je sigurno jedna od najznačajnijih osoba u regionu, jedna od najzgodnijih žena od Vardara do Triglava, no, nažalost, nismo ni u kakvoj vezi. Osim što delimo prijatelja Filipa Miletića njenog producenta. I još nešto, odlično smo se proveli u klubu u društvu s desetak drugih prijatelja - rekao je Miro Mesihović.
Podsetimo, Milan Popović je nedavno u "Sceniranju" kod Ljiljane Stanišić na Kurir televiziji progovorio o odnosu sa bivšom suprugom Severinom.
- Severina je osoba koja kada uđe u prostoriju od 100 ljudi, ona će pokušati da šarmira sve njih. Onda će da pregazi preko tih 100 ljudi koje je šarmirala, pa će otići u sledeću prostoriju i onda će gledati da šarmira sledećih 100 ljudi. Ona ima izuzetan talenat šarmiranja. Na žalost, taj šarm ne može dugo da traje - rekao je Milan svojevremeno.