Vesti
Sport
Obradović: Znamo koliki je ulog, izuzetno važan meč i za Partizan i za Zvezdu
12.03.2023. 20:00
Izvor: Politika
Obradović: Znamo koliki je ulog, izuzetno važan meč i za Partizan i za Zvezdu
Trener košarkaša Partizana Željko Obradović izjavio je danas da „crno-beli” znaju koliki je ulog u narednom meču sa Crvenom zvezdom i dodao da je njegova ekipa spremna za predstojeći derbi meč 21. kola regionalne ABA lige.
Partizan će sutra od 20.30 sati u „Štark areni” dočekati Crvenu zvezdu.„Usred svega ovoga što igramo u Evroligi došla je i ta utakmica. Izuzetno je važna i za nas i za Crvenu zvezdu. Znamo koliki je ulog i probali smo da se spremimo na najbolji mogući način. Videćemo kako će to da izgleda sutra. Još jednom, poziv navijačima za fer i sportsko navijanje. Važnost utakmice je velika, da budu pravi kao što su bili tokom cele sezone”, naglasio je Obradović, prenosi zvanični sajt kluba.
Kapiten košarkaša Partizana Kevin Panter izjavio je da njegov tim mora da odbrani domaći teren, prenosi Tanjug.
„Veoma je važna utakmica, moramo biti fokusirani da ispunimo naš cilj. A to je da pobedimo, kao i u svakoj drugoj utakmici. Ključ je kao i uvek, da igramo jako, da ostanemo pametni tokom čitavog toka meča”, rekao je Panter.Iz Partizana su podsetili da za ovaj meč vlada veliko interesovanje.
„Partizan ovim putem još jednom apeluje na navijače da bodre „crno-bele” fer i sportski, bez upućivanja bilo kakvih uvreda prema bilo kome. Samo gromoglasna podrška Partizanu, bez ubacivanja predmeta u teren ili incidenata bilo koje vrste, biće od pomoći „crno-belom” timu. Ulaznice za meč, prodaju se putem servisa Tiketlajn, a pravo kupovine karata imaju samo vlasnici sezonskih ulaznica za mečeve Partizana”, saopšteno je iz Partizana.