Vesti
Sport
Duško Ivanović: U Barseloni bez Dobrića, Nedović neizvestan
15.03.2023. 20:00
Izvor: Politika
Duško Ivanović: U Barseloni bez Dobrića, Nedović neizvestan
Trener košarkaša Crvene zvezde Duško Ivanović izjavio je danas da Ognjen Dobrić neće putovati u Barselonu na meč 29. kola Evrolige, dok je Nemanja Nedović neizvestan za ovaj duel.
Crvena zvezda će u petak od 20.30 sati gostovati ekipi Barselone. „Izgubili smo dve utakmice na dva potpuno različita načina. Problem nam je to što Dobrić ne putuje, videćemo za Nedovića. Sve ostalo je u redu, dok je Branko Lazić dugo van terena”, rekao je Ivanović na konferenciji za medije u Beogradu. Barselona je 30. decembra prošle godine u 16. kolu Evrolige posle produžetka savladala Crvenu zvezdu 99:94. „Bilo koja utakmica Evrolige, naročito protiv ekipe kao što je Barselona, dovoljan je motiv da se odigra utakmica”, dodao je trener Crvene zvezde.
Ivanović je ponovio da veruje da Crvena zvezda može da pobedi Partizan u plej-ofu ABA lige. „I igrači veruju u to. Normalno je da bude teško, kakav god da je poraz i od koga god da dođe. Ali i pored toga, atmosfera je dobra”, zaključio je Ivanović. Barselona je treća na tabeli Evrolige sa 18 pobeda i 10 poraza, dok je Crvena zvezda 14. sa skorom 12/16, prenosi Tanjug.