Vesti
Žuta štampa
"Bože, hvala ti na blagoslovu" Luna Đogani prvi put o trudnoći: "Sa bebom je sve u najboljem redu"
31.03.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Bože, hvala ti na blagoslovu" Luna Đogani prvi put o trudnoći: "Sa bebom je sve u najboljem redu"
Marko Miljković na Instagramu je obelodanio da je njegova supruga Luna Đogani u drugom stanju.
Tim povodom oglasila se i blogerka, koja je ushićena što će njihov dom biti bogatiji za još jednu devojčicu.- Mia dobija seku. Dolazi nam još jedna šmizla. Hvala ti bože na još jednom blagoslovu. Saznala sam da je sa mojom bebom sve u najboljem redu - napisala je Luna kratko na Instagramu.
Da podsetimo, Luna Đogani i Marko Miljković već imaju ćerkicu Miu, a nedavno se nagađalo da se razvode zbog toga što se Miljković nije pojavio na rođendanu svoje žene.
- Zaista je sve kako treba, ništa se nije desilo. Da se ponavljam kao papagaj, da pričam jedno te isto u krug... Dosadna sam i sebi i drugima. Da je bilo šta bilo, ljudi bi znali. Sve je super, sve je u najboljem redu. Glupe teorije, glupe priče, to je sve što mogu da kažem na tu temu - objasnila je Luna nakon glasina o razvodu.Inače, Luna Đogani nakon rođenja ćerke Mie izgubila je jednu bebu, što je par objavio na svom Jutjub kanalu.
- Nažalost smo izgubili bebu, jer plod nije uspeo da se učvrsti u prvih 12 nedelja. Nismo hteli odmah da pričamo o tome. Ne želimo previše da diskutujemo o tome. Virus je prošao kroz mene, doktorka nam je to rekla. Plod je bio jako mali i osetljiv. Prestalo je bebi da kuca srce - poručila je Luna Đogani.