Vesti
Žuta štampa
Trudna izgubila svest, pa hitno primljena u bolnicu: Tara Simov otkrila kako se oseća i šta je s bebom!
04.04.2023. 20:00
Izvor: mondo.rs
Trudna izgubila svest, pa hitno primljena u bolnicu: Tara Simov otkrila kako se oseća i šta je s bebom!
Tara Simov se oglasila iz bolnice u Nišu, gde je primljena nakon što je povraćala i izgubila svest, a mnogi su pomislili da će se danas prevremeno poroditi.
Bivša učesnica Zadruge, Tara Simov, koja je već izvesno vreme u drugom stanju, završila je u bolnici nakon što se onesvestila, pa su mnogi pomislili da će danas biti obavljen porođaj.
Tara je objavila sliku iz bolnice u Nišu, na kojoj se vidi da prima infuziju dok je za ruku drži partner s kojim čeka prvo dete, te otkrila kako se oseća i da li se prevremeno porodila.
"Dobro sam, držim se. Došlo je do nekog vida trovanja, ne znamo još sigurno šta se desilo, povraćala sam preko dvadeset puta, izgubila svest... Zbrinuta sam u GAK Niš, gde mi je pružena sva neophodna medicinska pomoć. Ovim putem bih se zahvalila i doktorima i medicinskoj sestri na brizi i pomoći", poručila je."Trenutno sam malo konfuzna i malaksala, ali biće sve u redu, beba je dobro, što je najvažnije", otkrila je Tara Simov, koja je nedavno otkrila da se suočava s kamenom u bubregu tokom trudnoće.
Njen izabranik s kojim čeka bebu je Danilo Raičević, kako piše na Instagramu, a detalji njihove veze i dalje nisu poznati.