Vesti
Žuta štampa
Marija Kulić zauvek napustila Zadrugu 6 - Za nju je kraj u ovom rijalitiju, Miljana Kulić otkrila šta se dešava napolju
05.04.2023. 20:00
Izvor: Blic
Marija Kulić zauvek napustila Zadrugu 6 - Za nju je kraj u ovom rijalitiju, Miljana Kulić otkrila šta se dešava napolju
Miljana Kulić privremeno je napustila "Zadrugu" zbog obaveza napolju, a kada se vratila svom dečku Lazaru Čoliću Zoli otkrila šta joj se dogodilo u Nišu.
Miljanu su naime, kako je ispričala roditelji zaključali u kući u Nišu, te joj nisu dozvoljavali da se vrati u rijaliti. Ona je uspela da pobegne i na taj način se vratila u rijaliti.- Rekla si mi da ćeš doći danas do 2 sata, a nisi došla - rekao je Zola.
- Jeste, trebalo je da dođem do tad, ništa nisam završila, ja sam zbog tebe dojurila ovamo taksijem, produkcija mi je platila sad taksi, u dete ti se kunem - nastavljala je Kulićeva da otkriva detalje.
- Lična karta nije bila tu i onda sam otišla po pasoš i kod izvršitelja u Niš što sam morala da potpišem. Evo je sveća, evo je ikona, da ti se zakunem ako sam imala sa Bebicom poljubac ili bilo šta! Moja majka se u rijaliti ne vraća i to je to - rekla je Miljana i tako otkrila da je Marija Kulić zauvek napustila "Zadrugu".
Podsetimo, Miljana Kulić je ispričala kako je pobegla iz Niša.- Prvo nije hteo nijedan taksista da me vozi, jer je Beograd-Niš daleko i mora pare unapred da se daju. Međutim, pozvala sam jednog i čovek me je zvao, rekla sam: "Ovde Miljana Kulić iz rijalitija, ne bih da se brukam, evo vam broj od produkcije". Nisu hteli da me puste u rijaliti, rekli su mu da sedim kući: "Sad će da ti se odredi poslovna sposobnost, i kraj. Da budeš nesposobna za rad, psihijatrija da napiše". Ja odem kod izvršitelja i potpišem to, i trebalo je da krenem. I kad ono zaključana vrata. "Aj da vidimo gde ćeš ti da ideš, dosta si ti išla na svoju ruku, napisala mama kod šefice da spakuje Željka, apsolutno sve njegove stvari i nisu me pustili da odem. Pobegla sam kroz prozor i padnem, puzila sam do kapije i istrčim - prepričavala je Kulićeva.