Vesti
Žuta štampa
Isplivala dugo čuvana tajna: Goca Božinovska je pre Šijana bila sa ovim pevačem, a Vesna Zmijanac mu je posvetila veliki hit
07.04.2023. 20:00
Izvor: Blic
Isplivala dugo čuvana tajna: Goca Božinovska je pre Šijana bila sa ovim pevačem, a Vesna Zmijanac mu je posvetila veliki hit
Pevačica Goca Božinovska davne 1989. upoznala je boksera Zorana Šijana, sa kojim je dobila sina Mirka i ćerku Zoranu.
Goca je pre Šijana bila u braku sa kompozitorom Radetom Vučkovićem, a iz tog braka rodila se njena ćerka Jelena, a sada je isplivala dugo čuvana estradna tajna.
Naime, kako mediji prenose, Goca je bila u vezi sa pevačem Halidom Muslimovićem pre nego što je upoznala Zorana Šijana, a sve je počelo tokom jedne turneje gde su zajedno nastupali.
Kako se dalje navodi, izvor blizak Halidu Muslimovću, je otkrio da je menadžer spojio Gocu i Halida, a ubrzo su zajedno išli na nastupe i tako je počela njihova romansa. Njihova ljubav je navodno pukla kada je Goca upoznala Zorana Šijana.
- Halid i ja smo dugogodišnji prijatelji, radili smo na mom albumu. Ništa više od prijateljstva među nama nije bilo. I sad bismo se viđali kao nekad, ali razdvojio nas je onaj rat. On mi je i dan-danas ostao dobar prijatelj- rekla je Goca za "Kurir".
Inače, Halid je bio u vezi sa Vesnom Zmijanac kom je ona posvetila hit "Nevera moja bio si ti".
Podsetimo, Goca je jednom prlikom otkrila kako je upoznala Šijana i udala se za njega posle samo dva dana.
- Bila sam na moru sa ćerkom Jelenom, Zlatom Petrović i njenim sinom Mikijem. Otišli smo na ručak u Herceg Novi i tamo sam srela Zorana. Odmah smo kliknuli. Šijan i ja smo se dogovorili da uveče odemo na piće i tako je sve počelo. To je bila ljubav na prvi pogled. Posle dva dana smo rešili da ceo život provedemo zajedno. Spakovala sam kofere i počela da živim sa njim - pričala je tada za "informer" i dodala:
- Kad sam upoznala Zorana, nisam znala ko je on, a nije ni Zlata. Nikad pre toga nisam čula za njega. Ni on nije znao da sam ja pevačica, jer tada nisam bila mnogo popularna. Na početku naše veze, Zlata nikako nije bila za to da budem s njim, jer se sve između nas prebrzo desilo. Plašila se da će izgubiti drugaricu i da više nećemo provoditi vreme zajedno, jer smo bile nerazdvojne. Vremenom su se ona i Šijan zavoleli kao da su najrođeniji.