Vesti
Žuta štampa
Sergej Ćetković sa ćerkama došao na događaj: Nisu skidali osmeh sa lica, Lola i Mia prate tatu u stopu
08.04.2023. 20:00
Izvor: Blic
Sergej Ćetković sa ćerkama došao na događaj: Nisu skidali osmeh sa lica, Lola i Mia prate tatu u stopu
Pevač Sergej Ćetković sinoć je prisustvovao na koncertu Jelene Rozge u Beogradu, a društvo su mu pravile ćerke Lola i Mia.
Oni su nasmejani raspoloženi stigli na koncert, dok je Sergej istakao da voli da sluša Rozgine pese.Podsetimo, Kristina i Sergej nikada od svojih naslednica nisu krili da su usvojene. Kako su i sami rekli, ukoliko Lola i Mila ikada budu poželele da upoznaju svoje biološke roditelje, Kristina i Sergej će se potruditi da im i tu želju ispune.
– Njih dve odavno znaju da su usvojene i to je ono najvažnije. Nema nikakvih zabranjenih tema ili laži u našem odnosu. Nikada nismo ni pomislili da im sakrijemo nešto. One sve znaju i ako budu želele da upoznaju svoje biološke roditelje, bićemo tu da uradimo sve sto je u našoj moći da se to desi. To su normalne stvari, nemam nikakav strah od toga, jer im niko ne može biti više majka ili otac od nas dvoje, bez obzira na to sto ih nismo rodili. Mi smo im bili suđeni, za nas su se rodile, kao što smo se i mi rodili da njima budemo roditelji. Bog je za nas imao takav plan i hvala mu na tome - rekla je Kristina svojevremeno za "Blic ženu".Kada je odgajanje dece u današnjim okolnostima u pitanju, Kristina smatra da su izazovi mnogo veći nego što je bilo u periodu kada je ona bila devojčica u osnovnoj školi.– Danas je mnogo teže nego kada smo mi bili deca. Sve im je lako dostupno. Najviše me nervira sto je telefon postao centar sveta. Da ne pričam o drugim opasnostima koje prete. Zato mislim da im stalno trebamo pričati, pričati, pričati. Biti stalno tu, uključeni i zainteresovani za sve što im se dešava. Trudimo se da im usadimo one prave porodične vrednosti, da budu dobre i da čine dobro i da se onda samo dobru i nadaju – navodi Kristina za kraj.