Vesti
Žuta štampa
Sanja Grujić optužila produkciju "Zadruge" da joj smešta: Brutalno kažnjnena nakon šok izlaganja, moraće da plati milion dinara
11.04.2023. 20:00
Izvor: Blic
Sanja Grujić optužila produkciju "Zadruge" da joj smešta: Brutalno kažnjnena nakon šok izlaganja, moraće da plati milion dinara
Sanja Grujić poslednjih dana imala je nekoliko sukoba sa svojim dečkom Markom Stefanvićem, sa kojim ima veoma buran odnos.
U Beloj kući povela se priča o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem, kao i sa Filipom Carem, sa kojim je bila intimna prošle sezone. Ona je prvo počela da se pravda i "pere" od ovih odnosa, niko joj nije poverovao, zbog čega je pobesnela.
Naime, ona je u jednom trenutku sve svalila na produkiju i optužila ih je da su jo namestili priču.
Njena izjava o celoj situaciji ju je debelo koštala.
- Janjuš i ja smo se družili na početku, spavala sam kraj njega prošle godine, a Filipova teorija da li sam ja bila intimna ispod pokrivača, jer Janjiš ni ja nikada nismo bili intimni ispod pokrivača. - govorila je Sanja.
- Mene nervira kada mene neko gleda u oči i laže - govorio je Marko.
- Nikada nije bio se*s - rekla je Matora.
Sanja da li si spavla sa Filipom? A sa Janjušem? - upitao je Mića.
- Sa Carem jesam, a sa Janjušem nisam - rekla je Sanja.
- Nemoj da me lažeš, ja sam te pitao jasno da li si bila intimna sa još jednim muškarcem u Zadruzi. Ja sam ti rekao da ne komentarišeš Cara - upitao je Marko.
- Ja mogu da kažem da je produkcija namestila sve ankete i da voditelj aludira na te priče - govorila je Grujičeva.
Nakon ovog izlaganja kažnjena je za klevetu, te će morati da plati čak milion dinara za ono što je izgovoriila.