Vesti
Žuta štampa
Prvo oglašavanje repera, progovorio o svadbi! Šokirao fotkama sa devojkom, sad priznao sve - "Sa njom želim kroz život!"
12.04.2023. 20:00
Izvor: mondo.rs
Prvo oglašavanje repera, progovorio o svadbi! Šokirao fotkama sa devojkom, sad priznao sve - "Sa njom želim kroz život!"
Nenad Aleksić Ša priznao je vezu sa atraktivnom Tiktokerkom, sada i istakao da je ona "ta".
Nakon razvoda od Ivane i turbulentne veze sa Tarom Simov, reper i nekadašnji učesnik Zadruge Nenad Aleksić Ša pronašao je svoju sreću kraj atraktivne plavuše.Nakon što je potvrdio da je ponovo zaljubljen i u skladnoj vezi sa Vanjom, društvene mreže zapalila je fotka na kojoj je pozirala u beloj haljini, te podgrejala priče da su u tajnosti stali na "ludi kamen". Dodatno je nagađanju doprineo i podatak da je promenila prezime na Insagramu i stavila Aleksić, a reper se sada prvi put oglasio.
Ša je sa svojom novom izabranicom sve obavio u tajnosti, a tim povodom se sada oglasio i otkrio da je ona žena sa kojom želi da "plovi" kroz život.
"Vanja i ja smo se upoznali pre dve godine. Prošle godine smo se kratko viđali, ali smo izgubili kontakt iz nekih razloga koji su sada nebitni. Nakon Zadruge 6 smo obnovili kontakt, dosta vremena smo provodili na Tik Toku igrajući mečeve, ponovo smo ušli u priču i jednostavno su se sve kockice poklopile. Ona je neko ko me voli, poštuje, i stavlja na mesto na kojem zaslužujem da budem. To je žena uz koju želim da plovim kroz život", rekao je reper.