Vesti
Žuta štampa
"Nina je dobila poziv za Zadrugu" Anabela tvrdi da se uhvatila za glavu jer ćerka hoće da bude pevačica, progovorila i o nepristojnim ponudama
13.04.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Nina je dobila poziv za Zadrugu" Anabela tvrdi da se uhvatila za glavu jer ćerka hoće da bude pevačica, progovorila i o nepristojnim ponudama
Anabela Atijas večeras je stigla na 18 rođendan srednje ćerke Nine Đogani, te otkrila šta misli o odluci naslednice da želi da postane pevačice.
Kako je navela kada je to čula uhvatila se za glavu, ali je i podržala Ninu u izboru zanimanja. Atijasova trenutno čeka i drugu unuku, koju će na svet doneti njena najstarija ćerka Luna.- Najlepši na svetu je osećaj kad me unuka zove bakom. Sad menja i po padežima to baka. Daj bako, donela baka, rodila baka i tako. Luna i Marko su prethodno izgubili bebu, nisam zato ništa htela da pričam. Ma koliko smo svi govorili da će biti dečak, ja sam u dubini duše znala da je devojčica. Ja ne odstupam od toga da dobri ljudi na kraju dobro završe - rekla je Anabela, pa progovorila o ćerki Nini.
- Vidim da uči iz naših grešaka. Bilo je nepristojnih ponuda i svega, ali ona je bila baš protiv toga. Uhvatili smo se za glavu kada je Nina rekla da želi da bude pevačica, ali nikada neću stati na put njenoj sreći. Kroz nas zna da to nije lako. Volela bih da neko ozbiljno stane iza nje, ja joj to ne mogu pružiti - istakla je Anabela, koja tvrdi da je Nina nikada neće ući u rijaliti kao ostatak njene porodice.- Nina ima mnogo talenta i potencijala, ali mora još da uči. Rad, red i disciplina. Ja sa Gagijem nemam nikakav problem. Taj deo sam otpustila i oprostila, što očekujem i od njih prema meni, drugačije ne može da se živi. Pozivali su Ninu u "Zadrugu", ali to nema šanse da se dogodi. Zbog rijalitija je jako propatila, neke stvari su ostavile traume i posledice na nju. Žao mi je da smo joj sve to priredili.