Vesti
Žuta štampa
"Ako mi priđe..." Anđela priznala da je Zvezdan bio agresivan, pa otkrila razlog ćutanja: "Neću da ispadne da je Ana u pravu"
24.04.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Ako mi priđe..." Anđela priznala da je Zvezdan bio agresivan, pa otkrila razlog ćutanja: "Neću da ispadne da je Ana u pravu"
Između Anđele Đuričić i Zvezdana Slavnića došlo je do fizičkog obračuna kada ju je prevario i raskinuo sa njom. Anđela je nakon incidenta negirala da je zadrugar bio nasilan prema njoj, međutim, ta tema se ponovo pokrenula, a Đuričićeva je ovom prilikom sve priznala.
Anđela je Zvezdana tada puta šutnula, a Slavnić se onda zaleteo na nju u nameri da joj lupi šamar. Slavnićevi potezi izazvali su žestoku osudu gledalaca. Iako se to dogodilo na očigled svih, Anđela je optužila svoje prijatelje da lažu, te da se to nije dogodilo.
Međutim, Anđela je sada priznala da nije htela da javno otkrije da je Zvezdan pokušao da je udari, samo zato da ne bi ispalo da je njegova bivša supruga Ana Ćurčić bila u pravu da je tokom njihovog zajedničkog života prolazila kroz psihofizičko nasilje.
- Ako mi priđe draću se da mi bilo ko priđe, jer ne želim nijedno slovo da mu odgovorim. Zato sam se drala, samo sam se sklanjala - rekla je Anđela, a Mića ju je odmah upozorio:
- Samo da ti kažem, više nikada nemoj da govoriš jedno napolju, a drugo ovde posle dva dana.
- Da, budala si ispala. Ljudi su se uvredili i Mikica i oni, ispalo je kao da pretiš ljudima za ono što se zna. A znaš kako to ispada? Znaš li kako će to biti predstavljeno? Da braniš njega samo zato da ispadne da je Ana te stvari govorila da su joj se desile, a da ona neće... Ja najbolje znam šta se desilo, ali ja neću ništa da pominjem - pokušao je Car da objasni Anđeli.
Mića je posavetovao Anđelu da zataška činjenicu da je Slavnić bio agresivan prema njoj.
- Ništa se nije desilo. To se ne spominje ništa - rekao je Mića Anđeli i dodao:
- Ti si ovde rekla da kad bi te neko samo prstom dodirnuo da bi zvala policiju. Zato se to ne spominje.
- Večeras vrišti, nas zove, a pre toga ga ovde brani životom. Kažem ti, tu sam za tebe, nikakav nije problem, juče sam ti rekao, pazi šta pričaš, pazi šta radiš - rekao je Mića i dodao:
- Dobro... Poštenije bi bilo da si juče rekla kad si ustala za stolom - nije problem samo prevara nego i taj čin koji je uradio, koji znaju svi gledaoci, ali ne želiš da ga spominješ.
Nakon Filipovih reči, Anđela je priznala ono u šta su mnogi sumnjali:
- Ja neću da ga napada cela kuća, da mu govore da je nasilnik, da ispada da je istina sve što je pričala Ana, onda svi da znaju... Neću, neću ništa iz mojih usta... Prosto neću - rekla je Anđela kroz šapat.
Iako isprva nije delio njeno mišljenje, Car ju je podržao u njenom prećutkivanju.
- Ok i to si u pravu, tu se zaustavi... - podržao je Car Anđelu u skrivanju Zvezdanovog nasilja, a Đuričićeva je i Mići objasnila zašto je odlučila da ćuti:
- Ja to kad bih potvrdila, cela kuća bi rekla "nasilnik je". Samo to shvati - rekla je Anđela kroz šapat.
"Zato i ima sve više i više nasilnika, jer ih ovakve devojke kao Anđela štite... Užas", "Glupača... Šta tebe briga šta će da kaže cela kuća, devojka sama sebe kanali sve dublje", "Ovo radi samo da ne bude da je Ana upravu", "A gde je ono 'zvaću policiju, ja to neću trpeti, bla, bla...","Mučenica... Radije će da trpi nasilje", "Ako se situacija okrene pa bude hteo da se mire, da ne bude da su mu vrata zatvorena" - bili su samo neki od komentara razočaranih gledalaca, prenosi "Informer".