Vesti
Sport
Milojević: Derbi bez publike nije derbi
25.04.2023. 20:00
Izvor: Danas
Milojević: Derbi bez publike nije derbi
Zvezda je osvojila novu šampionsku titulu, a sutra od 18:30 na programu je večiti derbi u Humskoj ulici koji se igra bez navijača.
Trener gostujuće ekipe Miloš Milojević poručio je da uprkos velikoj razlici u bodovima njegovi igrači neće potceniti najljućeg rivala.
– Derbi bez publike nije derbi. Fudbal se igra zbog navijača. Šta je tu je, nisam neko ko se meša, ali ja to ne volim i to je moj stav. Voleo bih da bude 20.000 naših i 20.000 njihovih, verujem da bi naši navijači bili glasniji. Mislim da više ovo šteti nama“, rekao je Milojević na konferenciji za medije. On je rekao da se ništa neće promeniti u odnosu prema utakmici, uprkos tome što ulog nije veliki. „Potrebna je vrela krv i hladna glava. Pokazali smo da možemo da igramo dobar fudbal i u poslednjem derbiju, možda 40-45 minuta. Moramo da budemo pravični i kritični, svaka čast i veliki podvig je šesta titula u nizu, ali moj posao i svih u klubu je da tražimo više. Ne možemo da budemo nerealni, ali želimo više od ovoga – poručio je Milojević na konferenciji za štampu uoči 170. večitog derbija.