Vesti
Žuta štampa
"Zaplačem svaki put kad Zvezdan to uradi" Aca Bulić priznao koliko ga bole postupci Slavnića: "Nije me sramota ovo da kažem"
01.05.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Zaplačem svaki put kad Zvezdan to uradi" Aca Bulić priznao koliko ga bole postupci Slavnića: "Nije me sramota ovo da kažem"
Aca Bulić prokomentarisao je učešće bivše partnerke Ane Ćurčić u "Zadruzi 6", pa se dotakao i njenog nekadašnjeg nevenčanog supruga Zvezdana Slavnića, koji je, takođe, u rijalitiju.
- Ja iskreno verujem u Anu i verujem da se neće pomiriti sa Zvezdanom. Takođe, voleo bi da se ljudi stave u njene cipele, ona preživljava bol. Svaki raskid je težak, to je jedan proces i ona mora to da preživi. Ona je u "Zadruzi" na velikom testu, a svi mi njeni najbliži verujemo u nju i verujemo da će izdržati - rekao je Aca Bulić i dodao:- Ana se najviše plaši Zvezdana, to je sigurno. Jako mi je teško i mučno da gledam neke scene i jedva čekam da se završi sve ovo. Ana ima dobru narav. Niko ne treba da se ljuti na nju. Ana je deo moje duše, sve što je vezano za Anu me pogađa. Ono što me najviše pogađa svakako je ta tragedija koju smo zajedno preživeli.Aca je objasnio i kako se on oseća u momentu kada mu preti Zvezdan Slavnić.
- Ja sam ravnodušan, ali mi je krivo, zato što je Zvezdan muškarac, on je dominantan i jači i mislim da bi on, pre svega, trebalo da je zaštiti i od sebe i od drugih. On je njoj to i dužan - kazao je on za "Premijeru, vikend specijal" i otkrio kako se oseća u trenutku kad Zvezdan pominjanje njihovo nerođeno dete.
- Nije me sramota da kažem... Plačem u trenucima kada se pominje naše dete. Kada čujem neku pesmu, kada vidim kako je napada, bez ikakvih osećanja, jednostavno plačem i samo želim da zaspim i ne gledam - bio je iskren Aca.