Vesti
Žuta štampa
Zbog jedne rečenice Prija je izabrala Pejovića za kuma! Filip otkrio priču koja se krije iza kumstva sa pevačem: "Aleksandra i ja smo tada odlučili"
02.05.2023. 20:00
Izvor: Blic
Zbog jedne rečenice Prija je izabrala Pejovića za kuma! Filip otkrio priču koja se krije iza kumstva sa pevačem: "Aleksandra i ja smo tada odlučili"
Pevačica Aleksandra Prijović i njen suprug Filip Živojinović u srećnom su i skladnom braku već skoro punih pet godina. Svadba koju je par napravio još uvek se pamti kao svadba veka, a jednom prilikom Filip je otkrio zbog čega su za kuma izabrali baš pevača Aca Pejovića.
Filip Živojinović za kuma je izabrao košarkaša Miloša Teodosića, a sa Aleksandrine strane kum je bio Aco Pejović, ali malo ko zna priču koja se krije iza tog kumstva.
- Kada smo Aleksandra i ja počeli da se zabavljamo, izašli smo na jedan rođendan na kome je bilo puno prijatelja iz muzičkog sveta. Aco je sedeo preko puta nas i gledao nas sve vreme. U jednom trenutku je rekao: "Svadba, ti si gotov" - započeo je Filip, prenosi "24sedam", pa dodao:
- I ponavljao je to sve vreme. Nisam znao šta da mu kažem, mislio sam u sebi kako se zabavljamo tek deset dana i ni meni, ni njoj svadba tad nije padala na pamet. Kad smo krenuli, Aleksandra i ja smo mu rekli: "Ako stvarno bude svadba, ti ćeš biti kum".
Aleksandra ne krije koliko je bliska sa Pejovićem, te se i našalila na njegov račun:
- Kuma volim najviše na svetu. Desi se možda da se ne čujemo dan-dva, ali se onda on naljuti na mene (smeh). Šalu na stranu, najbolji smo prijatelji i volimo se više nego što možete da zamislite - izjavila je svojevremeno Aleksandra.