Vesti
Žuta štampa
Stefan Karić se predao policiji: Bivši zadrugar ispred MUP-a došao sa advokatom
03.05.2023. 20:00
Izvor: Novosti
Stefan Karić se predao policiji: Bivši zadrugar ispred MUP-a došao sa advokatom
Bivšeg zadrugara Stefana Karića optužila je starleta Nataša Šavija da ju je pretukao, a sada se nakon tri dana prijavio u policiji u Sremskoj Mitrovici.
Naime, Šavija tvrdi da joj je Karić naneo teške telesne povrede i da je pobegao sa lica mesta, a od tada mu se gubio svaki trag.
Stefan je bio u bekstvu tri dana, a sada je rešio da se pojavi u policiji, zajedno sa svojim advokatom.
Inače, od incidenta na svadbi u nedelju uveče, 30. aprila, Stefan se nije oglašavao, niti je otišao u policiju, sve do danas.
Podsetimo, starleta Nataša Šavija hitno je hospitalizovana u KC Vojvodina, nakon teških telesnih povreda koje joj je navodno zadao bivši zadrugar, Stefan Karić na jednoj svadbi u Vrdničkoj kuli.
Šavija je u Urgentni centar Vojvodine primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina, te danas čeka na operaciju.
- Stefan će se posle podne danas javiti u policiju, gde će biti zadržan, ali verovatno neće davati nikakvu izjavu. To su očekivanja, ali sad dok ne dođem tamo, ne bih da iznosim ništa. Tek će posle ići kod tužioca - rekao je Stefanov advokat, Goran Karadarević.