Vesti
Žuta štampa
Dragana Katić van sebe nakon masakra! Voditeljka ne krije tugu, a ovaj herojski potez nastavnice ju je potpuno dokrajčio!
05.05.2023. 20:00
Izvor: Kurir
Dragana Katić van sebe nakon masakra! Voditeljka ne krije tugu, a ovaj herojski potez nastavnice ju je potpuno dokrajčio!
Dragana Katić potešena je tragedijom koja se juče dogodila u Beogradu na Vračaru, rešila je da se oglasi na Instagramu gde je poslala snažnu poruku svim roditeljima.
Katićka je juče emotivnom porukom sve rasplakala, tada je poručila da joj se duša kida i da saoseća sa bolom porodica nastradalih.
- Dan za suze, bol suočavanje ko smo, žašto. Ne umem i ne znam kako bih opisala očaj. Plačem sa roditeljima, decom – napisala je Dragana juče.
Voditeljka se danas ponovo oglasila na Instagramu, gde je podelila potresnu priču kako je povređena nastavnica iz škole herojski spasila đake od većeg stradanja.- Dečak sa pištoljem u ruci ustremio se i na nju. Ona je pokušala da ga spreči i bukvano je rukama krenula na pištolj, valjda u tim trenucima je htela da zasustavi hice. Međutim, pogodio ju je u ruku i stomak prčaju nam dobro upućeni izvori i dodaju. Nastavnica se ponela herojski, htela je da zaštiti đake, a taj njen potez je verovatno i spasao neku decu. Pretpostavlja se da je nastavnica time što je stala na ulaz učionice i rukama krenula ka pištolju, kupila vreme učenicima da se sakriju i smanjila štetu – napisala je ona.