Vesti
Žuta štampa
Na Tajlandu shvatili da su srodne duše - Bivši učesnici rijalitija staju na "ludi kamen", a zbog ovoga su dugo krili vezu: "Živimo na naš način"
09.05.2023. 20:00
Izvor: Blic
Na Tajlandu shvatili da su srodne duše - Bivši učesnici rijalitija staju na "ludi kamen", a zbog ovoga su dugo krili vezu: "Živimo na naš način"
Bivša zadrugarka Paula Hublin već neko vreme uživa sa nekadašnjim učesnikom rijalitija i voditeljem Filipom Đukićem, koji ju je pre tri dana i verio.
Ona se na svom Instagramu juče pohvalila vereničkim prstenom, zbog kojeg nije krila oduševljenje. Hublinova je podelila njihove fotografije, a pokazala je i prsten koji je zasijao na njenoj ruci.- Ko hoće neka čestita - napisala je Paula kratko u opisu objave.
Par je u avgustu prošle godine potvrdio da su u vezi, nakon što je zadrugarka raskinula sa Franom Pujasem, sa kojim je započela romansu u rijalitiju "Zadruga".Kako su ih u više navrata u javnosti povezivali, a naročito posle medijske pažnje zbog učešća u rijalitiju, odlučili su da na početku ne govore o njihovoj vezi, želeći da se fokusiraju jedno na drugo.Prošlog meseca bili su na Tajlandu, gde su shvatili da su srodne duše.
- Živimo život na naš način - poručila je ona na društvenim mrežama nedavno uz fotografiju sa dragim.- Sve što se voli, sve što te čini sretnim, a ne kupuje se i ne prodaje! Maksimalno iskorišćen dan prepun osmeha i sreće - poručila je u drugoj objavi sa pomenutog putovanja sa Filipom.