Vesti
Žuta štampa
"Potrebno mi je3.000 evra nesečno da preživim" Miroslav Ilić je ovako govorio o novcu: "Uvek je malo para"
10.05.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Potrebno mi je3.000 evra nesečno da preživim" Miroslav Ilić je ovako govorio o novcu: "Uvek je malo para"
Slavni pevač Miroslav Ilić koji ima bogatu muzičku karijeru i brojne hitove, jednom prilikom je otkrio koliko mu je potrebno novca za mesec dana kako bi vodio pristojan život.
- Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje - rekao je Miroslav i nastavio:
- Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život - prenosi telegraf.rs.
Da podsetimo, pevač Miroslav Ilić za domaće medije pričao je i o poroku - alkoholu, koji, kako je naveo, od njega pravi nešto što on nije.
- Do '89-e, kada sam umeo da se zaigram, bilo je lomljave i više nego što je trebalo. Posle toga sam pobegao iz te priče - kazao je Miroslav Ilić nedavno, pa dodao:
- Shvatio sam da ako je čovek krenuo negde da se provede, može i bez toga.
- Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: "Budalo jedna, nećeš više." Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od mene pravio, da ne kažem šta... Shvatio sam da mogu lepo da se provedem i bez toga - zaključio je tad.