Vesti
Politika
Orlić: Na izbornoj skupštini SNS 27. maja o planovima i programima za politički rad u budućnosti
14.05.2023. 20:00
Izvor: Danas
Orlić: Na izbornoj skupštini SNS 27. maja o planovima i programima za politički rad u budućnosti
Član Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) Vladimir Orlić izjavio je da će na izbornoj skupštini SNS-a, zakazanoj za 27. maj, biti donete važne odluke i planovi i programi za politički rad u narednim godinama.
„Najbolja i najvažnija stranka srpskog naroda i svih građana Srbije, a SNS je upravo to, ima obavezu da državu vodi dalje putem napretka, da sačuva i nadogradi sve rezultate koje smo već napravili“, rekao je Orlić za današnji Alo.
Orlić je naveo da će nakon toga početi formiranje „velikog narodnog pokreta“, čije osnivanje najavljuje predsednik SNS i Srbije Aleksandar Vučić, i dodao da će taj pokret okupiti „sve ljude kojima je Srbija na prvom mestu“.
Govoreći o mitingu koji je najavio Vučić, koji će biti održan dan pre izborne skupštine SNS-a, Orlić je ocenio da će to biti „veličanstven, najveći i najlepši skup u istoriji Srbije“ i da će doći mnogo ljudi sa svih strana.
„Svi ti ljudi, odgovorni, vredni, pošteni i časni, koji jesu ubedljiva većina u ovoj zemlji, stoje uz svoju državu, svog predsednika i našu zajedničku borbu za Srbiju koja pobeđuje“, ocenio je on.