Vesti
Žuta štampa
Raskidala sam sa jednim dečkom, a već bila u vezi sa drugim: Goca Tržan evocirala uspomene i otkrila pozadinu svojih pesama!
15.05.2023. 20:00
Izvor: Kurir
Raskidala sam sa jednim dečkom, a već bila u vezi sa drugim: Goca Tržan evocirala uspomene i otkrila pozadinu svojih pesama!
Goca Tržan priznala je javno da je varala nekadašnjeg partnera, a, kako ističe, to se desilo pre mnogo godina. Ona je ovo otkrila govoreći o životnim situacijama kroz svoje numere.
- Ne mogu sebe da svedem na jednu pesmu. U mnogo pesama je ugrađeno mnogo delova mog života. Znaš? Delova mojih srećno-nesrećnih ljubavi. Dok sam snimala pesmu i album "Zagrli" raskidala sam sa jednim dečkom, a već sam bila u vezi sa drugim. Dr**a, raspad! (smeh) To je to... Bila sam devojka, igrala sam se - kazala je Goca Tržan.
- Kad sam, recimo, snimila pesmu "Srećo nečija" bila sam u fazi razvoda. Ta situacija je zapravo ta moja tuga tu... Moje dete je moja tuga, zapravo, zauvek. Ona pati, na neki način, zbog toga. Čak i pesma "Konobarice" je deo mene. To je vesela pesma, ja jesam vesela osoba - dodala je pevačica.
- Imam i svoju tamnu stranu, sa druge strane, koja je baš jako tamna. Ja sam dupli rak u horoskopu, imam emociju koja je teška, zahtevna, tražim mnogo pažnje - navela je potom Goca Tržan za podkast "Život na note".
- Pesma "Žena za jednu noć", kad sam je čula, rekla sam: "Ovo je moja stvar, gotovo". Ja tako osećam pesme - zaključila je Goca.