Vesti
Žuta štampa
"Kako je živeo tako je i umro" Oglasio se polubrat Rašida Sakića - Alen: "Ne zanima me"
16.05.2023. 20:00
Izvor: Blic
"Kako je živeo tako je i umro" Oglasio se polubrat Rašida Sakića - Alen: "Ne zanima me"
Sin pokojnog pevač Sinana Sakića Rašid Sakić iznenada je umro u zatvoru.
Ovim povodom oglasio se njegov brat po ocu Alen, sa kojim najstariji Sinanov naslednik nije bio u dobrim odnosima.- Šta da kažem kad nismo bili u kontaktu. Ne zanima me. Kako je živeo, tako je i umro. Nemam nikakva saznanja o njemu ni sada, ni ranije - rekao je Alen.
Da podsetimo, sin pokojnog pevača Sinana Sakića, Rašid Sakić (45) iznenada je preminuo u zatvoru u Sremskoj Mitrovici, gde je izdržavao kaznu od tri godine zbog razbojništva.
Uzrok njegove smrti nije poznat, a iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija saopštili su da se Rašid jutros nije probudio.
- Osuđeno lice R.S. se nije probudilo jutros iz sna. Obavešteni su policija, tužilaštvo i sud. Telo će biti upućeno na obdukciju na Institut za sudsku medicinu u Novi Sad - rečeno je iz Uprave za izvršenje krivičnih sankcija.Inače, Rašid Sakić se našao 2019. godine na mestu suvozača u "golfu" nemačkih registarskih oznaka, čiji vozač je zaustavljen od strane pripadnika saobraćajne policije nakon policijske potere.Kako je imao poternicu odmah je upućen na izdržavanje kazne.
Rašid je bio sin Sinana Sakića iz prvog braka.