Vesti
Žuta štampa
Brena nosi sat 33.000 evra. Sada pokazala Roleks, a nekada je bila gladna: "Jela sam hleb i jogurt, nisam imala za hranu"
23.05.2023. 20:00
Izvor: Blic
Brena nosi sat 33.000 evra. Sada pokazala Roleks, a nekada je bila gladna: "Jela sam hleb i jogurt, nisam imala za hranu"
Folk zvezda Lepa Brena zahvaljujući svojoj muzičkoj karijeri danas živi u izobilju pa tako sebi može priuštiti najluksuznije stvari.
Naime, Brena se nedavno pojavila na jednom događaju, a mnogima je zapao za oko njen skupoceni aksesoar na ruci.
U pitanju je sat luskuznog brenda "Roleks", model "Kosmograf Dejtona" koji sadrži žuto zlato, a optočen je crnim keramičkim detaljima.Kako stoji na zvaničnom sajtu ovog brenda, cena pomenutog sata iznosi 33.250 evra, a isti sat se nalazi i na jednoj od fotografija na Instagramu pevačice.
Inače, Brena nije oduvek uživala u bogatstvu, već je u mladosti bila veoma siromašna, o čemu je jednom prilikom govorila i otkrila da je gladovala.
- Doslovno sam bila gladna kada sam otišla u Beograd da studiram turizam i tamo provela šest meseci gladna. Sećam se kako sam očajnički štedela novac da mogu na ekskurziju u Kupare pokraj Dubrovnika. Jela sam hleb i jogurt, pa ako sam htela slatko malo sam pošećerila. Jednog dana sam totalno pokisla i na košavi stajala na autobuskoj stanici, gladna i jadna, a uz noge mi se stisnuo neki mali pas. Drhtali smo od hladnoće, nebo je proparala munja i kao da mi je prosvetlila mozak. Rekla sam sebi: "Nemam novca ni za knjige ni za hranu, od danas uzimam život u svoje ruke." Vratila sam se u Brčko i srela sastav s kojim sam kasnije i nastupala i rekla im: "Pevačica vam je sjajna, ali ja sam bolja". Saša Popović je podigao naočare i to je bilo to - ispričala je ona, za koju nije sve u bogatstvu i velikom kućama.
- Odrasla sam u stanu od 50 kvadratnih metara i kao devojčici san mi je bio da nešto napravim, da budem samostalna, a to i jesam. Ali na kraju kada ispunite sve i kada kupite auto koji želite, prsten, pa bundu, pa onu torbu i kada sve to imate i kada ujutru ustanete i pomislite na to da do WC-a imate 20 metara od kreveta ili da ste nešto zaboravili na trećem spratu kuće, shvatite da sve to u srži nema smisla. Kuća u kojoj živimo, dok je bila puna dece i njihovih prijatelja i gde se svako jutro pravio doručak za šestoro dece i gde se živelo dinamično, imala je smisla. Sada je postala prazna. Smestila bih se bilo gde gde ne bih čula buku automobila, bilo bi zgodno u neko selo kraj Beograda. Želim da živim opušteno i prirodno - istakla je tada Brena.