Vesti
Sport
Oni ne mogu na teren u finalu Kupa: Čukarički bez tri igrača izlazi na megdan Zvezdi
24.05.2023. 20:00
Izvor: novosti.rs
Oni ne mogu na teren u finalu Kupa: Čukarički bez tri igrača izlazi na megdan Zvezdi
Crvena zvezda i Čukarički odmeriće snage u finalu Kupa Srbije. "Brđani" će na ovom meču biti lišeni pomoći trojice jako bitnih igrača.
Trener ekipe sa Banovog brda, Dušan Kerkez neće moći da računa na Radovana Pankova, Zorana Popovića i Vladimira Lučića koji su na pozajmici iz crveno-belih redova.
- Postoji regulativa Fudbalskog saveza Srbije. U svakoj zemlji gde sam radio bilo je isto pravilo. Nekada tu kvačicu oko učešća vaših igrača aktivirate, a nekada ne aktivirate. To nije na meni. Ja sam neko ko voli da pobedi na terenu. Za nas je dobro što ne igraju Lučić, Pankov i Popović. Ali to je pitanje za veće instance od mene - rekao je trener Zvezde, Miloš Milojević.
Popović je u drugoj polusezoni branio na pet utakmica za Čukarički. Pankov se ustalio u startnoj postavi od kada je stigao iz Zvezde, dok je Lučić ove sezone odigrao 34 meča uz učinak od tri pogotka i pet asistencija.
Ostaje da se vidi kako će Čukarički nadomestiti izostanak tri jako bitna igrača. Utakmica na stadionu "Rajko Mitić" počinje u 21 sat.