Vesti
Žuta štampa
Bila je san svakog muškarca: Evo gde danas živi i čime se bavi Marina Perazić
27.05.2023. 20:00
Izvor: Novosti
Bila je san svakog muškarca: Evo gde danas živi i čime se bavi Marina Perazić
Pevačica koja je devedesetih godina važila za s*ks simbol i jednu od najpoželjnijih žena bivše Jugoslavije je Marina Perazić.
U pop muzici donela je novi ritam i kasnije postala poznata po sopstvenom stilu koji je dobio naziv "elektro-pop".
Karijeru je započela u grupi "Deniz i Deniz", a njihova prva pesma "Program tvog kompjutera" svetlost dana je ugledala 1984. godine a sluša se i dan danas.
Samo godinu dana kasnije grupa je doživela vrtoglavi uspeh te su osvojili mnoštvo nagrada, a Marinu je javnost obožavala zbog boje glasa ali izuzetno senzualnih scenskih nastupa. Atraktivna plavuša, zavodila je svakim pogledom i pokretom, a cela bivša Jugoslavija je uzdisala sa njom. Poznata je po senzualnim uzdasima u toku pevanja i performansima koji su u to vreme bili izvan svog vremena. Marina je sa grupom ostvarila hitove poput "Ja sam lažljiva" i "Soba 23" ali ih i ostavila iza sebe kada je napustila sastav i prepustila se solo karijeri, a tada je nastao čuveni hit "Kolačići" po kojoj je mnogi pamte.
Na vrhuncu karijere, nestala je bez traga i glasa.
Na poziv kolege Ivana Fece-a Firčija sa kojim se zabavljala, otišla je u Njujork i radila razne poslove kako bi se finansijski stabilizovala. Nešto kasnije rodila je dve ćerke a sa Firčijem se ubrzo rastala.
Kada se vratila u našu zemlju, snimila je nekoliko pesama, poput "S*ks bez dodira", koja je ujedno bila i jedna od poslednjih koje je snimila.
2009. godine bila je učesnik rijaliti formata Farma, gde se sa bivšim mužem ponovo srela, a njihove svađe su se godinama prepričavale.
Nakon Farme, Marina se povukla potpuno iz medijskog sveta i posvetila Zumbi, a nešto kasnije ju je usavršila i postala instruktor.
Danas živi u Novom Sadu, daleko javnosti.