Vesti
Sport
Olga Danilović: Osećam se bolje, to mi daje samopouzdanje
30.05.2023. 20:00
Izvor: Politika
Olga Danilović: Osećam se bolje, to mi daje samopouzdanje
Srpska teniserka Olga Danilović izjavila je danas da je srećna i zadovoljna što je uspela da se plasira u drugo kolo Rolan Garosa.
„Srećna sam i zadovoljna što sam prošla prvo kolo. Jeste isti rezultat kao prošle godine, ali se drugačije osećam. Idemo dalje, zadovoljna sam svojom igrom, iz meča u meč držim konstantnost”, izjavila je Danilovićeva.
Ona je danas u prvom kolu pobedila Ukrajinku Katarinu Baindl sa 6:3, 6:2.
„Srećna sam što imam konstantnost, radim iz meča u meč, razvijam igru, igram agresivno. Definitivno se osećam bolje i samim tim mi to daje samopouzdanje. Verujem u svoje telo”, dodala je Danilovićeva, javlja Beta.
U drugom kolu ona će igrati protiv bolje iz duela Sorana Kirstea – Jasmin Paolini.
„Slično igraju. Vrhunske igračice. Ne možeš da biraš, svaka je teška na svoj način. Od sutra ću da razmišljam o njima. Trenirala sam sa obe više puta. Mislim da će biti sličan meč kao danas”, rekla je Danilovićeva.
Ona je dodala da joj prija podrška naših navijača sa tribina, kao i podrška njenog partnera golmana Atletiko Madrida Jana Oblaka.
„Naši ljudi vole sport. Znaju tenis, umeju da navijaju. Mnogo je lepo, pune su tribine. Ja uživam u tome. Daje mi pozitivnu energiju. Znači mi puno i njegova podrška (Jan Oblak)”, dodala je Danilovićeva.