Vesti
Žuta štampa
Ovo su najnoviji favoriti za pobedu u "Zadruzi 6": Neizvesno finale je večeras, neko od njih će biti bogatiji za 70.000 evra
08.06.2023. 20:00
Izvor: Blic
Ovo su najnoviji favoriti za pobedu u "Zadruzi 6": Neizvesno finale je večeras, neko od njih će biti bogatiji za 70.000 evra
Rijaliti "Zadruga 6" se večeras završava. Favoriti su se, za ovih devet meseci, već istakli, a glavni među njima su Ana Ćurčić, Aleksandra Nikolić, Bilal Brajlović i Ivan Marinković.
U brojnim anketama i fan grupama "Zadruge", one nose ubedljivo najveći broj glasova i podrške, a publika se utrkuje koja će imati glas više, kako bi zauzela prvo mesto.
Kako ističe izvor, najveće šanse za pobedu ima Ana Ćurčić.
- Ana je glavni favorit za pobedu od 70.000 evra. Ako se gleda logika rijalitija, da žrtva najbolje prolazi, Ana onda ubedljivo ima najviše šanse za prvo mesto. Prolila je suze, doživela javnu prevaru i svog sada već bivšeg partnera gledala sa ljubavnicom nekoliko meseci u rijalitiju. Nije joj bilo nimalo prijatno, osećala se poniženo i uniženo od strane Zvezdana Slavnića. Neki čak govore i da je bila hrabra što se uopšte upustila u avanturu zvanu rijaliti - naveo je izvor.
O burnoj prošlosti Aleksandre Nikolić se i dalje priča. U "Zadruzi" su je optužili da se prostituisala dok je radila u Bujanovcu, ali je ona to demantovala. Prema njenim tvrdnjama, radila je kao animir dama. Prošle godine bila u velikoj ljubavi sa Dejanom Dragojevićem, da bi se ponovo bvratila Filipu Caru.
- Aleks je jedan od glavnih favorita u “Zadruzi“. Javno je ostavila Dejana, nije htela da ga prevari, samim tim je bila iskrena. Narod je to kod nje prepoznao, a iz prethodne sezone ima veliko glasačko telo. Njeni fanovi su veoma strastveni i nije im teško da za glasanje ulažu i po 10.000 evra - tvrdi izvor.
Viskoko se na listama kotira i Bilal Brajlović.
- Bilal vrlo lako može da iznenadi i višom pozicijom. On ima ogromno glasačko telo u Bosni i svi znaju da kad se Bosanci udruže i počnu da glasaju, svima pomrse konce. On je stekao veliku popularnost tokom "Zadruge". Ljudi su ga zavoleli jer je na neki način bio žrtva drugih zadrugara. Vređali su ga i na verskoj i nacionalnoj osnovi, a to se pamti. Biće Bilal u top 3, to je sigurno - zaključuje izvor za "Kurir", a dosta se polemisalo da bi i pobednik mogao da bude i Ivan Marinković.
- Ivan Marinković takođe ima velike šanse za pobedu. Ove sezone se pokazao u dobrom svetlu. Zakopao je ratne sekire sa porodicom Kulić, a i najemotivniji momenat je bio kada se posle dužeg perioda pomirio sa sinom Željkom. O njihovom susretu u rijalitiju su svi pričali, a mnogi gledaoci su navodili da su se rasplakali zbog emotivnog prizora - poručuje izvor i napominje da veliku šansu ima i Aleksandra Nikolić - rekao je izvor za "Super Tv".
Osim toga, Ivana je podržao i prošlogodišnji pobednik Zadruge, Dejan Dragojević.
- Top 1, suma sumarum, Ivan Marinković. Ja sam bio sa njim u jednom rijalitiju, ja znam kako je funkcionisao tamo, zvali smo ga lektor, jako elokventan i pametan. Večito je nekog ispravljao. Stvarno je radio neke stvari neverovatne. Kad je upoznao Jelenu, promenio se skroz, na osnovu prikazanog, ne živim sa njima. Moje mišljenje je to. U celom tom bludu nema šta su radili da dođu do izražaja, on je ostao dosledan, veran verenici, ne pije, uspeo da održi sve ono što niko nije, zato je kod mene izbio u prvi plan - rekao je, između ostalog, Dragojević.