Vesti
Sport
Fudbaleri Srbije večeras igraju sa Bugarskom u meču kvalifikacija za EP 2024.
20.06.2023. 20:00
Izvor: Politika
Fudbaleri Srbije večeras igraju sa Bugarskom u meču kvalifikacija za EP 2024.
Razgrad – Fudbalska reprezentacija Srbije gostovaće večeras od 20.45 časova selekciji Bugarske u meču grupe G kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, koje će biti odigrano naredne godine u Nemačkoj.
„U dobrom smo raspoloženju došli u Razgrad, drago mi je što smo ovde, na novom lepom stadionu, lepom gradu. Kadrovske probleme nemamo, svi igrači su na dispoziciji. Igraće ti za koje smatram da mogu da igraju. Nema potcenjivanja nikakvog, što se tiče Bugarske. Naprotiv, imam respekt prema toj ekipi, ona je vrlo mlada, željna da se dokazuje i mi moramo da budemo obazrivi. Sa punim respektom ćemo se ponašati”, istakao je uoči meča selektor Srbije Dragan Stojković.
Selektor fudbalske reprezentacije Bugarske Mladen Krstajić izjavio je da će njegov tim pokušati da iskoristi mane protivnika. „Čeka nas Srbija, najbolja ekipa u grupi, sa odličnim pojedincima, taktički jaka. Znamo da ima i mane, pokušaćemo da ih sa perspektivnim timom iskoristimo. Nadam se da možemo da suprotstavimo Srbiji. Videćemo za koliko će biti dovoljno”, istakao je Krstajić.
Srbija se nalazi na prvom mestu na tabeli grupe G sa šest bodova, Mađarska i Crna Gora imaju po četiri, dok su Bugarska i Litvanije sakupile po jedan, prenosi Tanjug.