Vesti
Žuta štampa
Slavica Čukteraš prijavila bivšeg muža! Priča se da joj je pretio, evo gde se poznati fudbaler nalazi i šta ga čeka!
22.06.2023. 20:00
Izvor: mondo.rs
Slavica Čukteraš prijavila bivšeg muža! Priča se da joj je pretio, evo gde se poznati fudbaler nalazi i šta ga čeka!
Slavica Ćukteraš prijavila je novosadskoj policiji bivšeg muža Vladimira Avramova, navodno zbog pretnji koje joj je uputio.
Pevačica Slavica Ćukteraš prijavila je bivšeg muža Vladu Avramova zbog pretnji koje je od njega dobijala, penose domaći mediji. Iz policijske uprave u Novom Sadu potvrdili su da je slučaj prijavljen, a kako je bivši golman trenutno u inostranstvu, on će biti saslušan kad se vrati i biće mu izrečene prilaska.
Tačan razlog zašto je Slavica prijavila bivšeg muža još nije poznat, a pevačica se samo kratko oglasila za domaće medije i poručila da za sada ne želi da priča o ovome.
"Ona je prijavu podnela u sredu, pošto joj je Avramov u više navrata slao preteće poruke, a povod je navodno spor oko starateljstva", rekao je izvor za domaće medije.
Slavica i Vlada su se razveli 2020. godine, a ona je dobila potpuno starateljstvo nad ćerkom, a kada se saznalo, ona je o tome veoma šturo pričala - "Ništa tu nije senzacionalno. Kada osoba dobije dete, prioriteti se menjaju i u celoj toj priči je najbitnije da dete ima oba dobra roditelja. Postoji rasturena kuća i postoji razdvojena kuća, kada roditelji ne žive zajedno. Jedno je kada dete živi u gunguli, a drugo kada dete živi u miru", izjavila je Slavica tada.
Njih dvoje su bili u braku pet godina, a ćerku su dobili u oktobru 2016. godine. Slavica je prošle godine objavila nekoliko kadrova s bivšim suprugom i tada se činilo da među njima nema zle krvi.