Vesti
Žuta štampa
Darko Filipović je pre braka sa Jasminom bio u vezi sa našom poznatom pevačicom - Zbog šok izjave o njoj prekinuli su svaku komunikaciju
25.06.2023. 20:00
Izvor: Blic
Darko Filipović je pre braka sa Jasminom bio u vezi sa našom poznatom pevačicom - Zbog šok izjave o njoj prekinuli su svaku komunikaciju
Pevač Darko Filipović razveo se od supruge Jasmine nakon 12 godina braka, a malo ko zna da je pevač nekada bio u vezi sa svojom jako poznatom koleginicom.
Naime, Darko Filipović se na početku pevačke karijere zabavljao sa koleginicom Tanjom Savić, koja se kao i on takmičila u prvoj sezoni muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a oboje su dogurali do finala.Kako su pisali domaći mediji svojevremeno, Tanja i Darko su se zabavljali tokom 2005. godine kada su oboje promovisali albume prvence. Njihovu emotivnu vezu su krunisali duetom "U godini jedan dan" koji se našao na prvom albumu Savićeve.Njihova veza trajala je nekoliko meseci, nakon čega su ostali u korektnim odnosima sve do jedne Darkove izjave. Novinari su pitali Darka da li misli da Tanja ima kućni video, na šta je on rekao "da ga ne bi začudilo da se Tanja nekada snimala tokom intimnog odnosa".
Darko je zatim pevačicu potkačio i putem Instagrama kada je objavio naslov iz jednih novina u kojem se spominje Tanja i napisao komentar: "Krajnje je i vreme bilo da se obrati psihoterapeutu...".Tanja i Filipović sreli su se 2014. godine kada se pevač pojavio na snimanju emisije "Tvoje lice zvuči poznato", a pevačica tada nije želela ni da se pozdravi sa svojim bivšim, a da li se u međuvremenu nešto promenilo nije poznato.Podsetimo, nakon što je odjekula vest da se razveo, oglasio se pevač Darko Filipović, koji je izneo šok optužbe na račun svoje bivše supruge.
- Ne znam šta bi trebalo da kažem na sve ono što je ona izjavila, osim da, ako je već davala izjavu, trebalo je da kaže istinu, a ne da priča ono što njoj odgovara - rekao je Darko, pa nastavio:- Ako je nije sramota, nek vam kaže pravi razlog. Dugo vremena me je varala sa, sad već bivšim drugom. Treba da je bude sramota, jer su je svi njeni bliži odbacili. Kao što vidite, meni je obraz čist i zato ne menjam brojeve i ne brišem Instagram profile od sramote - dodao je Filipović. Želim joj sve najbolje - izjavio je pevač za "Republiku"