Vesti
Žuta štampa
Sindi u petoj deceniji pokazala obline - Navukla pantalone sa prorezima, a bujne grudi jedva obuzdala u minijaturnom topu
29.06.2023. 20:00
Izvor: Blic
Sindi u petoj deceniji pokazala obline - Navukla pantalone sa prorezima, a bujne grudi jedva obuzdala u minijaturnom topu
Bivša članica grupe "Models", Ivana Stamenković Sindi (43) važi za jednu od najatraktivnijih dama na domaćoj javnoj sceni, a neretko objavljuje provokativne fotografije na društvenim mrežama.
Sindi mami uzdahe gde god da se pojavi, a kada objavi provokativnu fotografiju muškarcima padaju vilice, a tako je bilo i ovog puta.Ona je objavila fotografiju, a na sebi je imala farmerke sa prorezima i teksas top. Ravan stomak i mišići su bili u prvom planu, a bujne grudi je jedva obuzdala.
Komentari na račun njenog izgleda ni ovog puta nisu izostali:
"Prezgodna si", "kako dobro izgledaš", "predobra slika", samo su neki od komentara.Inače, pevačica je jednom prilikom priznala da je uradila grudi.
- Posle trudnoće, meni su grudi nestale skroz, pa sam morala da ih uradim. Čekala sam punih sedam godina da bi uradila grudi i vratila ih u prvobitnu veličinu. Sada imam 400 kubika. Usne sam hijaluronom popunila. Smatram da kada žena počne da stari, ona treba da popravi sve što joj smeta - rekla je Sindi.