Vesti
Žuta štampa
Zorica Marković dala svoj sud o vezi Ane i Bulića - Pevačica van sebe od šoka, izustila samo jedno o prijateljici iz rijalitija
04.07.2023. 20:00
Izvor: Blic
Zorica Marković dala svoj sud o vezi Ane i Bulića - Pevačica van sebe od šoka, izustila samo jedno o prijateljici iz rijalitija
Ana Čurčić i Aca Bulić obnovili su svoju vezu i šokirali javnost, a sada je o tome dala svoj sud i njena prijateljica iz rijalitija Zorica Marković.
Markovićeva nije mnogo htela pričati na tu temu, jer kako je i sama istakla nije upućena u najnovija dešavanja, ali nije krila iznenađenje.- Nismo se ni videle ni čule par dana, ne znam za tu informaciju. Nemam nikakav komentar- kratko je rekla Zorica.Bulić je, inače, imao dugogodišnju partnerku ostavio zbog bivše ljubavi, kojoj je bio velika podrška u rijalitiju.
Aca je nedavno u svom Intervjuu pričao o njegovoj vezi sa Anom, njihovom odrastanju i svim uspomenama koje imaju.- Moje detinjstvo obeležila je veza sa Anom. Zajedno smo rasli i odrastali, moje uspomene i veza sa njom su bezgranični - započeo je Aca, a onda se dotakao tragedije koja je zabeležila njihove živote.
- Ta tragedija je obeležila deo moj života. 93. godina oktobar, Ana i ja smo trebali da se venčamo. Ja ću ispričati jedan detalj, od moje bake drugarica je gledala u šolju i rekla mi je "ja ovde ne vidim ni svadbu ni dete". Posle dva dana dešava se scena da kada se Ana porodila, u startu su svi slavili ja sam bio prazan. Intuicija mi je govorila da nešto nije u redu, posle kreće borba za Anin i detetov život, 10 dana pakla. Moj neki komentar sa ovog aspekta, tada sam bio najmoćniji u životu. I pored svega toga osećao sam se bespomoćno, nisam mogao da spasim ni Anu ni dete. Ona je deo mene, dok god sam ja živ, ona ne treba da razmišlja ni o čemu - rekao je tada Aca, je istakao da se čuo sa njom pre samog ulaska u rijaliti.